Kurtuluş reçetemiz; peygamberimizin yolu

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Haberler 28.10.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mevlid-i Nebi haftas vesilesiyle Mevlid Kandili mesaj yaymlayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaanan skntlardan kurtuluun ancak Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin(S.A.V) 15 asr önce ortaya koyduu deerleri doru anlamakla mümkün olacan söyledi.

Yaymlanan mesajda, insanln yaanan skntlar nedeniyle büyük bir girdabn içine girdiine dikkati çeken Beyolu, kurtulu reçetesi olarak Hazreti Muhammedin sünnetinin hayata geçirilmesi olduunu belirtti.

nsanln yaad en büyük sorunun hak ve adalet temelinden uzaklamak olduunu ifade eden Beyolu, Bugün insanlk alemi dünyann her yerinde büyük bir çkmazn içerisine sürüklenmitir. Kz çocuklarnn diri diri topraa verildii cahiliye devrini ortadan kaldrarak modern ve model bir toplum meydana getirmi olan Peygamberimizin 15 asr önce insanla sunmu olduu deerleri çok özlüyoruz ve aryoruz. dedi.

EN BÜYÜK KURTULU REçETES

Beyolu, En güzel kurtulu reçetesi, alemlere rahmet olarak gönderilen efendiler efendisini doru anlamak ve bunu hayata geçirmek olacaktr. Onun ortaya koyduu örnek ahlak, dürüstlüü, emaneti korumay, insan haklarna uymay, zayf ve muhtaçlara yardm etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol-kanat germeyi ve yararl insan olmay özümseyerek yaam biçimi haline getirirsek bu çkmazn içinden rahatlkla çkarz. ifadelerini kulland.

Mevlid Kandilinin geçmiin muhasebesini yapp gelecek adna ders çkarmak için frsat olacan hatrlatan Beyolu, Bu gecede insanln kurtuluu ve ülkemizin selameti için dua edelim. Bu vesileyle, bütün slam aleminin ve Diyarbakrl hemerilerimin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tpk Peygamber Efendimizin dünyaya ilk gelii gibi hayrlar getirmesini, bu anlaml gecenin birliimize vesile olmasn rabbimden niyaz ediyorum. diye belirtti.

Ana Sayfaya Git