Kuzenlerin hazin ölümü

Biri üniversiteye diğeri lise'ye hazırlanan iki kuzen, köydeki baraj göletine serinlemek için girdi, yüzme bilmedikleri için ikisi de boğularak hayatını kaybetti. Kuzenlerin cesedeni Sualtı Kurtarma ekipleri bulup, sudan çıkardı.

Haberler 12.06.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesine bal bir mezrada serinlemek için baraj göletine giren iki kuzen, boularak yaamn yitirdi.

KÖYDEK BARAJ GÖLET

Merkez Kayapnar ilçesine bal Harmanard Tali mezrasnda amca çocuklar olan Turan (19) ve Mehmet Akbulut (14) önceki gün öle saatlerinde serinlemek için köyde bulunan baraj göletine girdi. Uzun süre kendilerinden haber alamayan yaknlar gölete geldi. Kuzenlerin giysisini gören ancak, kendilerini göremeyen yaknlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

SU ALTI KURTARMA EKB

Ksa sürede olay yerine gelen Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sualt Arama Kurtarma ekibi bölgede çalma balatt. Suyun çamurlu ve sfr görü açs nedeniyle ekipler önceki akam geç saatlere kadar aramay sürdürdü ancak sonuç alamad.

K GÜN SÜREYLE CESET ARANDI

çalmalar sabahn erken saatlerinde yeniden balad. Ekipler, Turan ve Mehmet Akbulutun cansz bedenlerine ulat. Büyükehir Belediyesi Sualt Arama Kurtarma ekipleri tarafndan çkarlan kuzenlerin cesedi otopsi yaplmak üzere bölgede hazr bekletilen ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Turan ve Mehmet Akbulutun cenazaleri, yaplacak otopsinin ardndan Tali mezrasnda defnedilecek.

ÜNVERSTE SINAVINA GRECEKT

Liseden bu yl mezun olan Turan Akbulutun bu ay sonunda yaplacak üniversite snavna hazrland örenildi. Mehmet Akbulutun ise ortaokulu bu yl bitirdii belirtildi.

SULAMA KANALINDA BOULDU

Geçen cumartasi hayvan otlatrken dengesini kaybederek dütüü sulama kanalnda kaybolan Eyüphan Cevizcinin (11), cansz bedeni bulundu. Olay, geçen Cumartesi günü Balca Mahallesinde meydana geldi. DSye ait sulama kanal kenarnda hayvan otlatan Eyüphan Cevizci, ayann kaymas sonucu dengesini kaybederek sulama kanalna dütü. Akntl suda sürüklenen ve yüzme bilmeyen çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Eyüphann suya dütüünü fark eden mahalle sakinleri durumu jandarma ve salk ekiplerine bildirdi. hbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgeye sualt dalgç polislerini istedi. Sulama kanalnda 2 gündür arama yapan ekipler, bugün, Eyüphan Cevizcinin cansz bedenini, dütüü yerden 35 kilometre uzakta buldu. Sudan çkarlan Eyüphann cenazesi, otopsinin ardndan ailesine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git