Lale göreve başladı

Yerel seçimlerde en yakın rakibi HDP’li adaya yüzde 10 oy fark atarak başkan seçilen Lale, mazbatasını aldı.

Haberler 05.04.2019 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partinin yüz ak diye görülen Hanideki seçim zaferinde ipi göüsleyen Belediye Bakan brahim Lale mazbatasn alarak, göreve balad.

Mahalli dareler Genel Seçiminin sonuçlarnn kesinlemesiyle lçe Seçim Kurulundan mazbatasn alan AK Partili brahim Lale, beraberindekilerle Hani Belediye Bakanl binasna geçti.

GÖREV DEVRALDI

Lale, burada görevi devralp, makamnda tebrikleri kabul etti. Hanide önemli projelere imza atacaklarn dile getiren Bakan Lale, Tabi bu baary halkmzla tekilatlarmzla ve bütün Hani ilçesinin ileri gelenleriyle gönüllerine girerek elde ettik. Biz zaten milletin hizmetkarlar olarak bugüne kadar çaltm. Yerel yönetimler zaten hizmet kapsdr, bir hizmetkarlk görevidir. Bunu daha önceki görevlerimde de yaptm için bunu biliyordum. Zor bir seçim geçirdik.

ZOR BR SEçM GEçRDK

Bölge corafyasna krsal kesimin olmas ve bu krsal kesimde iki ilçenin arasnda ayn HDPnin anlayyla idare edilen ilçeler olmas zor olduunu biliyorduk. imdi ben yllardr burada gönüllerin krld yerde hizmeti getirseniz de o hizmet insanlarn gönlüne girmez. Ya Allah dedik, kap kap gezdik, insanlarn gönlüne girdik ve o gönül scaklyla bu seçimi aldk. Bu süreç bölgemiz için Diyarbakr için hayrl olur inallah diye konutu.

Hani Belediye Bakan Laleyi AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti l Bakan Serdar Budak ve partililer de makamda ziyaret ederek, hayrl olsun dileklerini iletti.

Ana Sayfaya Git