Görüş Bildir

Lale göreve başladı

Yerel seçimlerde en yakın rakibi HDP’li adaya yüzde 10 oy fark atarak başkan seçilen Lale, mazbatasını aldı.

Lale göreve başladı

AK Parti'nin "yüz akı" diye görülen Hani'deki seçim zaferinde ipi göğüsleyen Belediye Başkanı İbrahim Lale mazbatasını alarak, göreve başladı.

Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin sonuçlarının kesinleşmesiyle İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan AK Parti'li İbrahim Lale, beraberindekilerle Hani Belediye Başkanlığı binasına geçti.

GÖREVİ DEVRALDI

Lale, burada görevi devralıp, makamında tebrikleri kabul etti. Hani'de önemli projelere imza atacaklarını dile getiren Başkan Lale, "Tabi bu başarıyı halkımızla teşkilatlarımızla ve bütün Hani ilçesinin ileri gelenleriyle gönüllerine girerek elde ettik. Biz zaten milletin hizmetkarları olarak bugüne kadar çalıştım. Yerel yönetimler zaten hizmet kapısıdır, bir hizmetkarlık görevidir. Bunu daha önceki görevlerimde de yaptığım için bunu biliyordum. Zor bir seçim geçirdik.

ZOR BİR SEÇİM GEÇİRDİK

Bölge coğrafyasına kırsal kesimin olması ve bu kırsal kesimde iki ilçenin arasında aynı HDP'nin anlayışıyla idare edilen ilçeler olması zor olduğunu biliyorduk. Şimdi ben yıllardır burada gönüllerin kırıldığı yerde hizmeti getirseniz de o hizmet insanların gönlüne girmez. 'Ya Allah' dedik, kapı kapı gezdik, insanların gönlüne girdik ve o gönül sıcaklığıyla bu seçimi aldık. Bu süreç bölgemiz için Diyarbakır için hayırlı olur inşallah" diye konuştu.

Hani Belediye Başkanı Lale'yi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti İl Başkanı Serdar Budak ve partililer de makamda ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi