Leyla'dan 18 gün sonra acı haber

Bayramda kaybolan 4 yaşındaki Leyla köyde ölü bulundu.

Haberler 03.07.2018 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ARIda, 18 gün önce, Ramazan Bayramnn 1inci günü ailesiyle ziyarete gittii dedesinin köyünde kaybolan Leyla Aydemirden (4), ac haber geldi. Leylann cansz bedeni, Bezirhane köyüne yaklak 2 kilometre uzaklktaki Kurudere mevkiindeki, dere yatanda yüz üstü suya atlm ekilde bulundu. Leylann dedesi Zeki Aydemir, Srtnda yara izleri vard. Yüzüne bakamadm. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin dedi. Ac haberle, aile, yaknlar ve köylüler yasa büründü. Müjdeli haber bekleyen tüm Türkiye, yürek dalayan gelimeyle gözya döktü.

Arda Ramazan Bayramnn ilk günü kaybolan ve 18 gündür aranan 4 yandaki Leyla Aydemirden kötü haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittii dedesinin köyünde kaybolan Leylann cansz bedeni Bezirhane Köyünde bulundu.

15 Haziran sabah kaybolan Leyla Aydemiri arama çalmalarna bu sabah erken saatlerde yeniden balanmt. çileri Bakanl, Jandarma Genel Komutanl, AFAD ve salk ekipleri ile JAK timinin ve korucularn katld aramalarda, kadavra arama köpei Mavi de kullanlyordu. Batmandan gelen avclarn dün akam ayrld Bezirhane köyünü defalarca arayan ekipler, çalmalar çevre köylere tamt. Van AFAD ekipleri de çalmalarna devam ediyordu.

Ekipler 18 gündür aradklar Leylay köye 3 kilometre mesafede hayatn kaybetmi olarak buldu. Leylann cansz bedeninin dün arama yaplan bölgede bulunduu, bunun da cansz bedeninin bugün brakld ihtimalini akllara getirdii belirtildi. Küçük çocuun yüzünde darp izleri olduu ileri sürüldü.

çEVREDE ARAMADIK YER BIRAKMAMITIK

AFAD Bakan Mehmet Güllüolu unlar aktard: Bugüne kadar yakn çevrede aranmadk yer kalmamt. Gözden mi kaçt, sonradan m brakld bilmiyoruz. Ardan ve Vandan gelen ekiplerimizi gönderdik. Adli bir vaka olmas bizim kendi yeteneimizden baka beceri gerektiriyor. Olayn olu biçimi açsndan bakldndan bir çocuun 10-15 dakika içerisinde gözden kaybolmas olaan bir olay deil. Bu tür vakalarn çocunlukla adli olduu görülüyor. 4 yanda masum bir kz çocuu bana neler geldii yaplan aratrmalar ile belli olacaktr. Bamz saolsun.

EYLÜL DE ÖLÜ BULUNMUTU

Ankarada bir süre önce kaybolan 8 yandaki Eylül Yalkarann cesedi bulunmutu. Eylülün boularak öldürüldüü tespit edilmiti.

Ana Sayfaya Git