Lider kadınlar milletin evinde

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman, Mardin’de her sektör ve her alanda görev yapan onlarca kadınla vali konağında bir araya geldi. Evinin kapılarını bu kez de Mardinli kadınlara açan Gülseren Yaman, Mardin’de kadınların çok güçlü olduğunu söyledi.

Haberler 11.03.2018 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde 8 Mart Dünya Kadnlar Günü etkinlikleri kapsamnda vali konanda her alanda görev yapan kadnlarla kahvaltda bir araya gelen Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Mustafa Yamann Ei Gülseren Yaman, Türkiyede ve Mardinde kadnlarn güçlü, azimli ve üretken olularnn gurur verici olduunu kaydetti. AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez çankr, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Mirolunun ei Canan Mirolu, ehit anneleri, korucu kadnlar, kurum amiri eleri, kadn hakimler, avukatlar, ev hanm, zabta görevlisi, kadn garson, bebek bakcs, sivil toplum kuruluu temsilcisi, muhtarlar ve her alandan kadn temsilcilerin katld programda kadnlar baar hikayelerini paylat.

LDER KADINLAR

Kadnlarn yeni nesilleri ekillendirmesinde önemli bir rolü olduunu vurgulayan Gülseren Yaman, kadnlarn toplumda güçlü ve üretken olmasnn ülkenin gelimesine ve büyümesine büyük katk sunduunu söyledi. Kadnlarn yeni nesillerin ekillendirilmesinde büyük önemi olduunu belirten Yaman, Kadnlara balk tutmay öretmek gerek. Bir kadn hayatta dimdik durabilen, gelecek nesillere ekil veren önemli bir deerdir. Birbirimize destek olmal daha çok çalmal üretmeliyiz. Kadnlarmz her alanda birbirine destek olmal. çocuklarmz imanl, vatann seven hayrl birer bir evlat olarak yetitirmek en zor en önemli görevimiz. Mardinde bugüne kadar 5 bin kadnmz konamzda arladk. Buras bizim deil, milletin evi ve milletin evinin kaplar sizlere sonuna kadar açk. Yeniden günümüzü kutluyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git