'Malezya'da 3 Türk kaçırıldı' demişlerdi

Malezya'da geçtiğimiz gün FETO yanndaşı hareketer sergiledikleri ve faaliyetlerde bulunan 3 FETO mensubu yakalanmıştı. Malezya'da geçtiğmiz hafta içeirisnde yakalanarak tutuklanan Turgay Karaman, İhsan Aslan ve İsmet Özçelik'in resmen Türkiye'ye gönderildiği açıklandı.

Haberler 12.05.2017 - 14:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malezyada geçtiimiz gün FETO yannda hareketer sergiledikleri ve faaliyetlerde bulunan 3 FETO mensubu yakalanmt. Malezyada geçtimiz hafta içeirisnde yakalanarak tutuklanan Turgay Karaman, hsan Aslan ve smet Özçelikin resmen Türkiyeye gönderildii açkland. FETO yanda haber sitelerinde de bu duru 3 Türk kaçrld eklinde iddia edilmiti.

Malezya Babakan Yardmcs Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, üç FETÖ yöneticisinin Türkiyeye iade edileceini dün açklamt. Türkiyeye iade edilen Karaman pohda faaliyet gösteren uluslararas okulun müdürü, Özçelik akademisyen, Aslan da iadamyd. FETÖnün haber siteleri, Malezyadaki gözaltlar Türkler kaçrld diye duyurmutu.

FETÖcüler Malezya polisi tarafndan ID faaliyetlerini yayma, etkileme ve finanse etme suçlamasyla sorgulanmt. smet Özçelik, Aralk 2016da bir göçmen polisine saldr suçlamasyla tutuklanm ancak bir süre sonra serbest braklmt.Malezya, iki FETÖ üyesini daha Ekim 2016da Türkiyeye iade etmiti.

Ana Sayfaya Git