Manisa'ya şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp'in (30) acı haberi, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki ailesine ulaştı.

Haberler 12.05.2021 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Piyade Temen Osman Alpin ehit olduu haberi, Manisann Akhisar ilçesinin krsal Mutullar Mahallesinde oturan ailesine Kaymakam Sabit Kaya ve beraberindeki askeri yetkililer verdi. Evli ve 1,5 yanda bir kz çocuk babas olan Osman Alpn babas Talip Alp ve annesi Gülten Alp, ac haberi alnca gözyalarna bouldu. Ac haberi alan yaknlar ve komular, taziye için Türk bayraklar aslan ehit evine gelmeye balad.

ehit Temen Alpin cenazesi ikindi namaz sonrasnda, Mutullar Mahallesinde topraa verildi.

4 YIL ÖNCE EVLENM

Suriyenin dlib kentinde teröristlerin saldrsnda ehit olan Piyade Temen Osman Alpin 2017 ylnda Simge Alp ile evlendii, bu evlilikten 3 yanda Serenay adnda bir kz çocuklar olduu bildirildi.

MSB DUYURDU: 1 ASKER EHT 4 ASKER YARALI

Milli Savunma Bakanl (MSB), Suriyenin dlib bölgesinde düzenlenen Bahar Kalkan operasyonunda dün bir askerin ehit olduunu, dört askerin de yaralandn duyurdu. Milli Savunma Bakanlnn sosyal medya hesabndan yaplan açklama öyle:

Bahar Kalkan Harekt Bölgesinde (dlib) 10 Mays 2021 tarihinde ikmal konvoyumuza yaplan roketli saldrda bir kahraman silah arkadamz ehit olmu, dört kahraman silah arkadamz ise yaralanm ve derhal hastaneye sevk edilmitir. Saldr sonras bilinen hedefler ate altna alnmtr. Kahraman ehidimize Allahtan rahmet, ailesine ve Türk Silahl Kuvvetlerimize ba sal ve sabr, yaral personelimize de acil ifalar dileriz.

Ana Sayfaya Git