Görüş Bildir

Manisa'ya şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp'in (30) acı haberi, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki ailesine ulaştı.

Manisa'ya şehit ateşi düştü

Piyade Teğmen Osman Alp’in şehit olduğu haberi, Manisa'nın Akhisar ilçesinin kırsal Muştullar Mahallesi'nde oturan ailesine Kaymakam Sabit Kaya ve beraberindeki askeri yetkililer verdi. Evli ve 1,5 yaşında bir kız çocuk babası olan Osman Alp'ın babası Talip Alp ve annesi Gülten Alp, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan yakınları ve komşuları, taziye için Türk bayrakları asılan şehit evine gelmeye başladı.

Şehit Teğmen Alp'in cenazesi ikindi namazı sonrasında, Muştullar Mahallesi'nde toprağa verildi.

4 YIL ÖNCE EVLENMİŞ

Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp'in 2017 yılında Simge Alp ile evlendiği, bu evlilikten 3 yaşında Serenay adında bir kız çocukları olduğu bildirildi.

MSB DUYURDU: 1 ASKER ŞEHİT 4 ASKER YARALI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin İdlib bölgesinde düzenlenen Bahar Kalkanı operasyonunda dün bir askerin şehit olduğunu, dört askerin de yaralandığını duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde (İdlib) 10 Mayıs 2021 tarihinde ikmal konvoyumuza yapılan roketli saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi