Mansur Yavaş: Bizim olduğumuz yerde ne FETÖ olur ne PKK

MİLLET İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Güdül'de düzenlenen mitinge katıldı. Yavaş'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Köylüoğlu da eşlik etti.

Haberler 19.03.2019 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Miting, çanakkale ehitlerinin anlmasyla balad. Otobüs üzerinden kalabala seslenen Yava, Ankarada yönetim deiiyor. Bizler de inallah sizlere bir be yl hizmet etme ansn bulacaz. Gördünüz, dediler ki üçlü olsun güçlü olsun. Ama bakyoruz Ankarann sorunlar bitmiyor. çünkü oylar alyorlar bir daha gelmiyorlar. Hani bir söz var, Uzayan kol bizden olsun derler. Bunu Doulular, Karadenizliler yapyor. imdi sra Ankarann çevresinde. Uzayan kol bizden olsun diyor muyuz? çünkü rakibimiz Güdülü hiç görmemi. Yllarca siyasetin içinde bulunduumuz için Güdüldeki hemerilerimizle tanyoruz dedi.

BZM OLDUUMUZ YERDE NE FETÖ OLUR NE PKK

Mansur Yava, Güdüldeki programn ardndan Nallhanda düzenlenen mitinge katld. Yava, burada toplanan kalabala Y Parti Nallhan Belediye Bakan aday Abdülfettah Güngör ile birlikte seslendi. Yava, Abdülfettah Güngörün kendisi için söylenen sözlere üzüldüünü söylediini belirterek, öyle konutu:

Sevgili bakanm sen hiç korkma. Bize ne FETÖ bular ne PKK bular. Bizim olduumuz yerde ne FETÖ olur ne PKK. Bunlar koltuu brakamamann korkusu, baka hiçbir ey deil. Söyleyecek bir eyleri kalmaynca ancak korkutarak, iftiralarla o koltuklar korumaya çalyorlar. Ne yaparsanz yapn, Ankaral kararn verdi. nallah bakanm ile birlikte be yl bu ekibi deneyecekler. Anketleri görüyorlar, bakalm apkadan daha ne çkaracaklar. Onlar tecrübeli siyasiler, çok iyi biliyorlar ki seçime 15 gün kala ne yaparsanz yapn buna halk inanmaz. Bir de insana yakan iftiralar atn. Allahtan korkmuyorlar, kuldan utanmyorlar. Ama dediim gibi Ankaral hemerilerim kararn vermi. En az yüzde 10 farkla bizi seçecekler. O trafolara kedi deil fil soksalar fayda etmeyecek.

Ana Sayfaya Git