Mardin halkı: Emperyalist devletler İslam beldelerinden sökülüp atılmalı

ABD Başkanı Donald Trump'un, Kudüs'ü siyonist terör çetesine bırakan 'şer planı'na tepkiler gelmeye devam ediyor.

Haberler 04.02.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akademisyenler, STKlar, limler ve yazarlardan sonra vatandalar da slam corafyasnda yaanan katliam, cinayet ve igallerin müsebbibinin Amerika olduunu, bu yüzden slam corafyasndan sökülüp atlmas gerektiini belirtti.

Mardin halkndan Ramazan Ürün, Ahmet Dou, Hadi çakr ile HÜDA PAR Mardin l Bakan smail çevik konuyla ilgili LKHAya deerlendirmelerde bulundu.

Müslüman yöneticilerin artk uyanmas lazm

galci ve emperyalist ABDyi lanetleyip knadn belirten vatandalardan Ramazan Ürün, Amerikann slam corafyasndan bir an önce sökülüp atlmas gerektiini söyledi.

Ürün, Batl devletler, igal ettii slam ülkelerinin yer alt ve yer üstü zenginliklerini talan edip sömürüyor. Hem Müslüman kardelerimizi katlederken hem de silahlarn satyor. Artk yeter! Müslümanlarn uyanmas lazm, Müslümanlar idare eden yöneticilerin artk uyanmas lazmdr. Bir ve beraber olmann tam zamandr. Gaflet uykusundan uyanp kendimize gelmemiz gerekir. Amerikay ve yandalar olan israil, ngiltere, Fransa, Almanyay telin edip lanetliyorum. Müslüman ülkelerden defolsunlar. Müslümanlardan ne istiyorlar? Müslüman kan m ucuzdur? diye konutu.

slam ülkeleri bir an önce bir araya gelerek igalcileri topraklarndan çkartmal

slam ülkeleri içerisinde dökülen her kann, yaanan her cinayetin ve igal edilen her topran, igalci Amerikann giriimiyle yapldn vurgulayan Ahmet Dou ise Batl igal devletlerinin tarihten günümüze kadar hep Müslümanlarn kan ile beslendiini söyledi.

Dou, slam ülkeleri bir an önce bir araya gelmeli ve igalcileri topraklarndan defetmek için harekete geçmesi gerekir. galci ve emperyalist ABDye güç ve cesaret veren Müslümanlarn dankl ve kendi balarna hareket etmesidir. Dolaysyla Amerika bata olmak üzere dier igalci devletlerin, slam topraklarndan çkarlmas, slam ülkelerin bir araya gelmesiyle mümkündür. dedi.

Fitnecilerin slam topraklarndan sökülüp atlmasn istiyoruz

slam ülkelerine huzurun gelmesinin emperyalistlerle olan ilikilerin kesilmesine bal olduunu dile getiren vatandalardan Hadi çakar da unu söyledi:

Öncelikle Irak Parlamentosunun, ABD askerlerinin ülkeden çkarlmasna yönelik alm olduu karar önemli ve deerlidir. Ben, bu karar destekliyorum ve kesinlikle uygulanmasn istiyorum. galci ABD sadece Iraktan deil tüm slam corafyasndan çkartlmaldr. çünkü fitnenin ba Amerikadr ve bu fitnecilerin slam topraklarndan sökülüp atlmasn istiyoruz.

HÜDA PAR Mardin l Bakan smail çevik: ABDnin nihai hedefi Arz- Mevudtur

ABD igal devletinin üst düzey yöneticilerinin evanjelist düünceye sahip olduklarn, bu yüzden siyonist igal rejimine koulsuz destek verdiklerini kaydeden çevik, ABDnin slam corafyasnda, siyonistlerin Arz- Mevud projesini nihayete erdirmenin emeli içerisinde olduunu söyledi.

çevik, ABD ve siyonist igal rejiminin slam beldelerinden çkarlmadan huzurun bölgeye gelmeyeceini dile getirdi.

Emperyalistler son 10 ylda 10 milyonu akn Müslüman katletti

galci ABDnin slam corafyasna huzur getiremeyeceini belirten çevik, aksine onlarn tabiri ile Ortadou denilen slam corafyasnda son 10 ylda 10 milyonu akn Müslümann katledildiini söyledi.

Emperyalist ABD için bir Müslümann kan bir sivrisinek kan kadar deerli olmadn ifade eden çevik, Bunlar sadece emperyalist emellerine bakarlar ve bu emeller önünde engel olarak gördüü herkese yönelik her türlü saldrda bulunmay kendisinde bir hak olarak görmektedir. Tabi bu emperyalist emelleri arkasnda kendilerince dini idealler yatmaktadr. ABD devletinin en üst düzey yöneticileri evanjelist düünceye sahip insanlardr. dedi.

ABDnin siyonist israili koulsuz desteklemesinin ana nedeni evanjelist mezhebidir

çevik, Evanjelist düüncenin temel felsefesi udur: siyonistler Arz- Mevud topraklarn ele geçirmeden Hz. sa gelmeyecek, eer siyonistler bu topraklara sahip olursa Hz. sa gelecek ve Hristiyan lemine önderlik edecek. Onlarn inanlarna göre, mevcut Yahudiler de onlara tabi olacak ve ABD dünya hkimiyetini nihayete erdirecek. Yani dünyaya hkim olacak. u anda ABDnin koulsuz siyonist igal rejimini desteklemesinin ana nedeni evanjelist mezhebidir.

22 ülkenin snrlar deitirilmesi planlanyor

Arz- Mevud veya dier adyla Büyük Ortadou Projesi ile 22 ülkenin snrlarnn deitirilmesinin planlandn ifade eden çevik, unlar söyledi:

Arz- Mevud topraklar, Dicle ve Frat nehirleri arasn kapsamaktadr. Bu da çevremizdeki bütün slam ülkelerinden toprak alma anlamna gelir. Bizim u anda bulunduumuz corafyada da Arz- Mevud projesine girmektedir.

Müslüman devletler bir araya gelerek güç ve kuvvet oluturmal

slam ülkeleri içerisinde Amerikann üslerinin bulunduunu hatrlatan çevik, bu üslerin bir an önce kapatlp, igalcilerin slam beldelerinden çkartlmas gerektiini ifade ederek, unlar söyledi:

ABD hem ülkemizde hem de etrafmzdaki ülkelerde birden fazla üs kurmu ve kolay kolay da bu üslerden ayrlmayacaktr. çünkü bunlarn fikir babalar, bir müddet kalp tekrar geri gitmek için onlar buraya göndermemilerdir. Bunlar Arz- Mevud projesini nihayete erdirmenin emelleri içerisindedirler. Kuran, sünnet gözü ve aklselimle olaylara bakarsak bunlarn hile ve desiselerinin ana temel amaçlarna ulamak için hiçbir eyden çekinmeyeceklerini ve vazgeçmeyeceklerini göreceiz. Bugün Irak Parlamentosunun, ABDnin Iraktan gitmesi için ald karar var. ABD, Irak devletinin egemenlik hakkna sayg göstereceklerini kesinlikle inanmyoruz. ABD, Iraktan çkmaz! Peki, burada nasl çkar? Bütün Müslüman devletleri bir araya gelip, birlik ve kuvvet oluturursa o zaman çkar. Yani igalcileri ancak zorla buralardan çkarrlar.

Ana Sayfaya Git