Mardin halkı: Emperyalist devletler İslam beldelerinden sökülüp atılmalı

ABD Başkanı Donald Trump'un, Kudüs'ü siyonist terör çetesine bırakan 'şer planı'na tepkiler gelmeye devam ediyor.

Mardin halkı: Emperyalist devletler İslam beldelerinden sökülüp atılmalı

Akademisyenler, STK'lar, âlimler ve yazarlardan sonra vatandaşlar da İslam coğrafyasında yaşanan katliam, cinayet ve işgallerin müsebbibinin Amerika olduğunu, bu yüzden İslam coğrafyasından sökülüp atılması gerektiğini belirtti.

Mardin halkından Ramazan Ürün, Ahmet Doğu, Hadi Çakır ile HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik konuyla ilgili İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu.

"Müslüman yöneticilerin artık uyanması lazım"

İşgalci ve emperyalist ABD'yi lanetleyip kınadığını belirten vatandaşlardan Ramazan Ürün, Amerika'nın İslam coğrafyasından bir an önce sökülüp atılması gerektiğini söyledi.

Ürün, "Batılı devletler, işgal ettiği İslam ülkelerinin yer altı ve yer üstü zenginliklerini talan edip sömürüyor. Hem Müslüman kardeşlerimizi katlederken hem de silahlarını satıyor. Artık yeter! Müslümanların uyanması lazım, Müslümanları idare eden yöneticilerin artık uyanması lazımdır. Bir ve beraber olmanın tam zamanıdır. Gaflet uykusundan uyanıp kendimize gelmemiz gerekir. Amerika'yı ve yandaşları olan israil, İngiltere, Fransa, Almanya'yı telin edip lanetliyorum. Müslüman ülkelerden defolsunlar. Müslümanlardan ne istiyorlar? Müslüman kanı mı ucuzdur?" diye konuştu.

"İslam ülkeleri bir an önce bir araya gelerek işgalcileri topraklarından çıkartmalı"

İslam ülkeleri içerisinde dökülen her kanın, yaşanan her cinayetin ve işgal edilen her toprağın, işgalci Amerika'nın girişimiyle yapıldığını vurgulayan Ahmet Doğu ise Batılı işgal devletlerinin tarihten günümüze kadar hep Müslümanların kanı ile beslendiğini söyledi.

Doğu, "İslam ülkeleri bir an önce bir araya gelmeli ve işgalcileri topraklarından defetmek için harekete geçmesi gerekir. İşgalci ve emperyalist ABD'ye güç ve cesaret veren Müslümanların dağınıklığı ve kendi başlarına hareket etmesidir. Dolayısıyla Amerika başta olmak üzere diğer işgalci devletlerin, İslam topraklarından çıkarılması, İslam ülkelerin bir araya gelmesiyle mümkündür." dedi.

"Fitnecilerin İslam topraklarından sökülüp atılmasını istiyoruz"

İslam ülkelerine huzurun gelmesinin emperyalistlerle olan ilişkilerin kesilmesine bağlı olduğunu dile getiren vatandaşlardan Hadi Çakar da şunu söyledi:

"Öncelikle Irak Parlamentosunun, ABD askerlerinin ülkeden çıkarılmasına yönelik almış olduğu karar önemli ve değerlidir. Ben, bu kararı destekliyorum ve kesinlikle uygulanmasını istiyorum. İşgalci ABD sadece Irak'tan değil tüm İslam coğrafyasından çıkartılmalıdır. Çünkü fitnenin başı Amerika'dır ve bu fitnecilerin İslam topraklarından sökülüp atılmasını istiyoruz."

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik: "ABD'nin nihai hedefi Arz-ı Mev'ud'tur"

ABD işgal devletinin üst düzey yöneticilerinin evanjelist düşünceye sahip olduklarını, bu yüzden siyonist işgal rejimine koşulsuz destek verdiklerini kaydeden Çevik, ABD'nin İslam coğrafyasında, siyonistlerin Arz-ı Mev'ud projesini nihayete erdirmenin emeli içerisinde olduğunu söyledi.

Çevik, ABD ve siyonist işgal rejiminin İslam beldelerinden çıkarılmadan huzurun bölgeye gelmeyeceğini dile getirdi. 

 "Emperyalistler son 10 yılda 10 milyonu aşkın Müslümanı katletti"

İşgalci ABD'nin İslam coğrafyasına huzur getiremeyeceğini belirten Çevik, aksine onların tabiri ile 'Ortadoğu' denilen İslam coğrafyasında son 10 yılda 10 milyonu aşkın Müslümanın katledildiğini söyledi.

 Emperyalist ABD için bir Müslümanın kanı bir sivrisinek kanı kadar değerli olmadığını ifade eden Çevik, "Bunlar sadece emperyalist emellerine bakarlar ve bu emeller önünde engel olarak gördüğü herkese yönelik her türlü saldırıda bulunmayı kendisinde bir hak olarak görmektedir. Tabi bu emperyalist emelleri arkasında kendilerince dini idealler yatmaktadır. ABD devletinin en üst düzey yöneticileri evanjelist düşünceye sahip insanlardır." dedi.

"ABD'nin siyonist israili koşulsuz desteklemesinin ana nedeni evanjelist mezhebidir"

Çevik, "Evanjelist düşüncenin temel felsefesi şudur: siyonistler Arz-ı Mev'ud topraklarını ele geçirmeden Hz. İsa gelmeyecek, eğer siyonistler bu topraklara sahip olursa Hz. İsa gelecek ve Hristiyan âlemine önderlik edecek. Onların inanışlarına göre, mevcut Yahudiler de onlara tabi olacak ve ABD dünya hâkimiyetini nihayete erdirecek. Yani dünyaya hâkim olacak. Şu anda ABD'nin koşulsuz siyonist işgal rejimini desteklemesinin ana nedeni evanjelist mezhebidir."

"22 ülkenin sınırları değiştirilmesi planlanıyor"

Arz-ı Mev'ud veya diğer adıyla Büyük Ortadoğu Projesi ile 22 ülkenin sınırlarının değiştirilmesinin planlandığını ifade eden Çevik, şunları söyledi:

"Arz-ı Mev'ud toprakları, Dicle ve Fırat nehirleri arasını kapsamaktadır. Bu da çevremizdeki bütün İslam ülkelerinden toprak alma anlamına gelir.  Bizim şu anda bulunduğumuz coğrafyada da Arz-ı Mev'ud projesine girmektedir."

"Müslüman devletler bir araya gelerek güç ve kuvvet oluşturmalı"

İslam ülkeleri içerisinde Amerika'nın üslerinin bulunduğunu hatırlatan Çevik, bu üslerin bir an önce kapatılıp, işgalcilerin İslam beldelerinden çıkartılması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"ABD hem ülkemizde hem de etrafımızdaki ülkelerde birden fazla üs kurmuş ve kolay kolay da bu üslerden ayrılmayacaktır. Çünkü bunların fikir babaları, bir müddet kalıp tekrar geri gitmek için onları buraya göndermemişlerdir.  Bunlar Arz-ı Mev'ud projesini nihayete erdirmenin emelleri içerisindedirler. Kur'an, sünnet gözü ve aklıselimle olaylara bakarsak bunların hile ve desiselerinin ana temel amaçlarına ulaşmak için hiçbir şeyden çekinmeyeceklerini ve vazgeçmeyeceklerini göreceğiz. Bugün Irak Parlamentosunun, ABD'nin Irak'tan gitmesi için aldığı karar var. ABD, Irak devletinin egemenlik hakkına saygı göstereceklerini kesinlikle inanmıyoruz. ABD, Irak'tan çıkmaz! Peki, burada nasıl çıkar? Bütün Müslüman devletleri bir araya gelip, birlik ve kuvvet oluşturursa o zaman çıkar. Yani işgalcileri ancak zorla buralardan çıkarırlar."

Kaynak: Diyarbakır Söz