MHP'li Şahin: CHP'nin İstanbul'u HDP ile yönettiğini düşünebiliyor musunuz?

MHP İzmir İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Veysel Şahin, “CHP'nin İstanbul'u PKK ve HDP ile birlikte yönettiğini düşünebiliyor musunuz?” şeklinde ifadeler kullandı.

Haberler 07.06.2019 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP zmir l Tekilat Ramazan Bayramnn ikinci gününde, Kültürparktaki Göl Gazinosunda bayramlama töreni düzenlendi. Törene MHP zmir l Bakan Veysel ahin, MHP zmir milletvekilleri Tamer Osmanaaolu ve Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Aliaa Belediye Bakan MHPli Serkan Acarn yan sra çok sayda partili katld.

Açl konumasn yapan MHPli Veysel ahin, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) iptal edilen ve 23 Haziranda yeniden yaplacak stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçiminde görev yapmak üzere zmirden 100 avukat göndereceklerini söyledi. ahin, Bayram vesilesiyle sizlerden bir ricam var; bana sorumluluklarm unutturmayn, bana bizim bizden baka kimsemiz olmadn unutturmayn. Bana ülkücülükten daha deerli hiçbir ey olmadn unutturmayn diye konutu.

CHPNN STANBULU HDP LE YÖNETTN DÜÜNEBLYOR MUSUNUZ?

Konumasnda, tekrarlanacak stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçimine de deinen ahin, FETÖ stanbul ile yatyor, stanbul ile kalkyor. Temel, Kemal ve Meral stanbul ile yatyor, stanbul ile kalkyor. Bu kadar Türkiye düman tek bir hedefe yöneldiyse biz bo mu duracaz, planlar bozmayacak myz? CHPnin stanbulu PKK ve HDP ile birlikte yönettiini düünebiliyor musunuz? Sandklarn yüzde 10u yeniden sayld, aradaki fark 29 binden 13 bine dütü. Bu hrszlk deil de nedir? ifadelerini kulland.

ERKEN SEçM GÜNDEM

Cumhur ittifaknn stanbulu kaybetmesi durumunda erken seçim olacana dair söylentiler olduunu belirten Kalyoncu, stanbulu inallah kazanaca ama aksi bir durum olursa bu ülke yönetimini etkileyecek bir durum deil. Zaten cumhur ittifak yüzde 52 ile bu ülkeden güvenoyunu almtr diye konutu.

Ana Sayfaya Git