MHP'li Şahin: CHP'nin İstanbul'u HDP ile yönettiğini düşünebiliyor musunuz?

MHP İzmir İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Veysel Şahin, “CHP'nin İstanbul'u PKK ve HDP ile birlikte yönettiğini düşünebiliyor musunuz?” şeklinde ifadeler kullandı.

MHP'li Şahin: CHP'nin İstanbul'u HDP ile yönettiğini düşünebiliyor musunuz?

MHP İzmir İl Teşkilatı Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, Kültürpark'taki Göl Gazinosu'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Aliağa Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP’li Veysel Şahin, Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) iptal edilen ve 23 Haziran'da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde görev yapmak üzere İzmir'den 100 avukat göndereceklerini söyledi. Şahin, "Bayram vesilesiyle sizlerden bir ricam var; bana sorumluluklarımı unutturmayın, bana bizim bizden başka kimsemiz olmadığını unutturmayın. Bana ülkücülükten daha değerli hiçbir şey olmadığını unutturmayın" diye konuştu.

‘CHP’NİN İSTANBUL’U HDP İLE YÖNETTİĞİNİ DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ?’

Konuşmasında, tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine de değinen Şahin, "FETÖ İstanbul ile yatıyor, İstanbul ile kalkıyor. Temel, Kemal ve Meral İstanbul ile yatıyor, İstanbul ile kalkıyor. Bu kadar Türkiye düşmanı tek bir hedefe yöneldiyse biz boş mu duracağız, planları bozmayacak mıyız? CHP'nin İstanbul'u PKK ve HDP ile birlikte yönettiğini düşünebiliyor musunuz? Sandıkların yüzde 10'u yeniden sayıldı, aradaki fark 29 binden 13 bine düştü. Bu hırsızlık değil de nedir?" ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM GÜNDEMİ

'Cumhur ittifakı'nın İstanbul'u kaybetmesi durumunda erken seçim olacağına dair söylentiler olduğunu belirten Kalyoncu, "İstanbul'u inşallah kazanacağız; ama aksi bir durum olursa bu ülke yönetimini etkileyecek bir durum değil. Zaten 'cumhur ittifakı' yüzde 52 ile bu ülkeden güvenoyunu almıştır" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz