Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020 MSÜ)

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olan MSÜ 2020 ne zaman sorusu normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte çok soruluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme süreci konuşması akabinde MSÜ ne zaman sorusu da yanıtını buldu. Harç paralarını yatırıp MSÜ sınavını dört gözle bekleyen öğrenciler için Milli Savunma Bakanlığı sınavı MSÜ için de net tarih verildi.

Haberler 13.06.2020 - 02:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanlna bal olan MSÜ 2020 ne zaman sorusu normalleme sürecinin balamas ile birlikte çok soruluyor. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann normalleme süreci konumas akabinde MSÜ ne zaman sorusu da yantn buldu. Harç paralarn yatrp MSÜ snavn dört gözle bekleyen örenciler için Milli Savunma Bakanl snav MSÜ için de net tarih verildi.

ÖSYM Yönetim Kurulunca alnan karar dorultusunda, 29 Martta yaplmas planlanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav (MSÜ) 3 Maysta yaplacakt. Ancak bir erteleme haberi daha geldi. Pandemi sürecinde seyir bu ekildeyken snav tarihi ile alakal o zaman son dakika açklama yaplmt

Milli Savunma Bakanl tarafndan son dakika açklama yaplmt ve MSB: Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav (2020-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav (202 MSÜ) ÖSYM Bakanlnca 14 Haziran 2020 tarihine ertelenmitir.denilmiti.

MSÜ snav için geri saym balad. MSÜ bu yl 14 Haziranda yaplacak. Snav, saat 10.15te balayacak ve 135 dakika sürecek. Adaylarn saat 10:00dan önce snav yerlerinde hazr bulunmalar gerekiyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav giri yerleri, ÖSYM tarafndan yaymland. Adaylar, belgelerini ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleri ile alabiliyorlar.

Ana Sayfaya Git