Milyonlar bekleniyor!

Peygamber Sevdalıları Platformunca 30 Nisan Pazar günü yapılacak program Nevruz Parkı'nda gerçekleştirilecek. Kutlamalara bu yıl, 1 milyonun üzerinde kişinin katılması bekleniyor.

Haberler 28.04.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her yl milyonlarca kiinin katlm gösterip, çoku selinin olutuu Kutlu Doum etkinlii için uzun bir süreden beri hazrlklarn devam ettii Peygamber Sevdallar Platformunca organize edilen etkinlik, 30 Nisanda yaplacak.

Platform Sözcüsü Yahya Ora, tarihi skender Paa Konanda düzenledii basn toplantsnda, Diyarbakrda her yl, yüzbinlerce Peygamber ann katld etkinliin, 30 Nisan Pazar günü Balar ilçesindeki Nevruz Parknda gerçekletirileceini söyledi.

Etkinlik için uzun süredir hazrlk yapklarn dile getiren Ora, Her eve bir siyer kitab kampanyas kapsamnda, il genelinde 150 bin siyer kitabn hediye olarak dattklarn kaydetti.

MLYONLARI BEKLYORUZ

Ora, programa yurtdndan çok sayda davetlinin katlacan ifade ederek, Bu yl platform tarafndan hazrlanan ve 10 maddeden oluan hak ve adalet konulu mesaj okunacak. Hak ve adaletin tesisi, Müslümanlar arasndaki kardeliin pekimesi, vahdetin olumas için slam alemine çar yaplacaktr. dedi.

Kuran- Kerim tilavetiyle balayacak etkinlikte Siyer Vakf Kurucusu Muhammed Emin Yldrm ve Alimler ve Medreseler Birlii (TTHAD) Bakan Yardmcs Beir imekin konuma yapacan aktaran Ora, lahi okutulacak, iir ve ezgi dinletilerinin yaplaca program Ulu Cami mam Osman Yamurun duasyla son bulacak. diye konutu.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Newroz Park Miting Alannda gerçekleecek olan Hak ve Adalet rehberi Hz. Muhammed (S.A.V) temal Kutlu Doum Etkinlii için 11 duraktan toplam 30 adet Belediye otobüsleriyle ücretsiz ulam salayacak.

Ana Sayfaya Git