Miroğlu’na taziye için ziyaretçi akını

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun yeğeni için Midyat ilçesinde bulunan taziye evi ziyaretçi akınına uğradı.

Haberler 08.01.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günlerde geçirdii kalp krizi sonucu 47 yanda hayata gözlerini yuman AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Mirolunun ablasnn olu erefhan Yldzn taziyesi için Mardinin yan sra Güneydou ve Dou Anadolunun dört bir yanndan Midyat ilçesine bal Gelinkaya Mahallesine taziye için ziyaretçiler adeta akn etti. Taziyeleri kabul eden Mirolunu acl gününde, Vali Mustafa Yaman, AK Parti Mardin l Bakan Nihat Eri, kamu kurum ve kurulularnn müdürleri ile baz sivil kurulularnn temsilcileri yalnz brakmad.

TAZYE ZYARET

Taziye amacyla kendisine telefon eden, bizzat gelerek aclarna ortak olan herkese minnettar olduunu ifade eden Mirolu, Yaadmz ac günde dostlarmz, i, sanayi ve siyaset dünyasnn önde gelen isimleri, Bölge airet liderleri bizi yalnz brakmayarak yaadmz acya ortak olmak için bizleri ziyaret etmeleri ve gerekse de telefon ile mesajlaryla taziyelerini bildirip, basal dileklerini iletmeleri nedeniyle hepsine ayr ayr teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git