Müge Anlı İkranur Tırsı İkranur son dakika Giresun Valisi açıkladı! Maalesef ki...

İkranur bulundu mu? ikranur tirsi ikranur son dakika haberleri Müge Anlı programı sonrasıda çok merak edilyor. Gİresun son dakika haberlerinde Müge Anlı'da aranan İkranur tırsı so dakika gelişmelerinin yaşandığı Giresun Valiliği tarafından açıklandı.

Haberler 30.06.2020 - 18:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00


kranur bulundu mu? ikranur tirsi ikranur son dakika haberleri Müge Anl program sonrasda çok merak edilyor. Gresun son dakika haberlerinde Müge Anlda aranan kranur trs so dakika gelimelerinin yaand Giresun Valilii tarafndan açkland.

Giresunun Bulancak ilçesinde 4 gün önce kaybolan 7 yandaki kra Nur Tirsinin Adaköy Deresinde cansz bedeninin bulunmasyla ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü, yapt açklamada çocuumuzu salkl olarak bulmak çok arzu ettiimiz bir eydi ama maalesef çocuumuzun cansz bedenine ulatk dedi.

Küçük kra Nurun cansz bedeninin saat 14.00 sularnda dere yatanda bulunduunu kaydeden Vali Enver Ünlü, Bütün aramalara ramen çocuumuzun salkl olarak bulmak çok arzu ettiimiz bir eydi ama maalesef çocuumuzun cansz bedenine ulatk. çok üzgünüz. Arkadalarmz bütün kamuoyuna güzel bir haber vermek için çaltlar. Ama maalesef çocuumuzun cansz bedenini bulduk diye konutu.
Bulancak Kaymakam Ali kram Tuna ise savclk tarafndan soruturmann çok yönlü olarak yürütüldüünü belirterek, Ne yazk ki bugün böyle bir tablo ile karlatk. Dere yatanda kzmzn cansz bedeni ile karlatk. Savclmzca soruturma çok yönlü olarak yürütülüyor. O bölgede çok youn ekilde devam ediyordu. u süreçte söyleyeceimiz her ey soruturmann selametini saknca getirebilir. Cansz bedeninin bulunduu bölgede büyükehir belediyemizin itfaiye ekipleri çalmaktayd. Bütün ekiplerimiz çok youn bir çalma gerçekletirdiler dedi.
kra Nurun suyun içinde bulunduunu kaydeden Kaymakam Tuna, Su derinlii çok fazla deil. Yüzey ve tavan birbirine çok yakn olduu için. kra Nurun oraya braklp braklmadn soruturmann sonunda söyleyeceimiz sözler. Kamuoyunun bu konudaki hassasiyetinin farkndayz. Daha detayl bilgi için Valiliimizin bilgi notunu bekleyelim ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git