Nefes kesen koreografi!

Diyarbakır’da lise öğrencileri Cumhuriyet’in 99’uncu yıl dönümünü ‘Ay Yıldız’ koreografiyle kutladı

Haberler 31.10.2022 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakırda Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramının 99uncu yıl dönümünü yaptıkları rakamlı 100 ve Ay Yıldız koreografisiyle kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99uncu yıl dönümünün kutlamaları Diyarbakırda sürüyor. Bu kapsamda bir araya gelen lise öğrencilerin okudukları Mehmetçik Anadolu Lisesinin bahçesinde bir araya geldi. Öğrenciler rakamla 100 ve Ay Yıldız koreografisi yaptı. Marş ve şarkıların söylendiği etkinlik büyük beğeni topladı.

PIRIL PIRIL BİR NESİL YETİŞTİRİYORUZ

Etkinlikte konuşan Mehmetçik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Cengiz, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü ve silah arkadaşlarını andıklarını söyledi. Cengiz, Bu cennet toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Kurtuluş Savaşıyla kurduğumuz bu cennet vatanını Cumhuriyet ile taçlandırışımızın 99uncu yılını kutlayıp 100. Yılına giriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ün bizden istediği gibi, Öğretmenler Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı hür irfanı hür nesiller ister şiarıyla pırıl pırıl bir Nesil yetiştiriyoruz. Bayramımız kutlu olsun dedi.

Ana Sayfaya Git