Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nu değerlendirdi

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberler 02.05.2017 - 02:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlar Kurulu Toplants akabinde Hükümet Sözcüsü ve Babakan Yardmcs Numan Kurtulmu, gündeme ve toplant detaylarna dair açklamalrda bulundu. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann kabine konusundaki rrevizyonundan bahsederken, böyle bir durumun söz konusu olmadn sözlerine ekledi. Ve Cumhurbakan Erdoan, 21 Maysta AK Parti Genel Bakan olacak. dedi.

GAYRET EDYORUZ

TBMM sürecine ve Erdoann Ak Partiye üyelii sürecini deerlendiren Kurtulmu, TBMMde uyum yasalarnn çkartlmas sürecinde Meclisteki partilerle sk bir ibirlii ve diyalog halinde Türkiyenin hayrna olacak bu yeni yönetim modelinin gerektirmi olduu bütün bu uyum yasalarn en güzel ekilde konsensüs içinde çkarabilmek için gayret etmek istiyoruz. Bu bakmdan bütün partilere kapmzn açk olduunu ifade etmek isterim. dedi.

TBMM çALIMALARI DEVAM

Uyum yasalar ile yeni sürece hazr olduklarn açklayan sözcü, Daha önce de ifade edildii gibi TBMMde uyum yasalarnn çkartlmas sürecinde Meclisteki partilerle sk bir ibirlii ve diyalog halinde Türkiyenin hayrna olacak bu yeni yönetim modelinin gerektirmi olduu bütün bu uyum yasalarn en güzel ekilde konsensüs içinde çkarabilmek için gayret etmek istiyoruz. Bu bakmdan bütün partilere kapmzn açk olduunu ifade etmek isterim. diye konutu.

Ana Sayfaya Git