Okulda intihar girişimi?

Sınıfta arkadaşlarıyla tartışan lise öğrencisi Rojbin, 4'üncü katın penceresinden aşağı atladı. Rojbin ağır yaralanırken, polis öğrenci ve öğretmenlerin ifadesine başvurdu.

Haberler 09.01.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde, lise örencisi Rojbin T. (14), 4üncü kattaki snfnda arkadalaryla tarttktan sonra pencereden atlad. Ar yaralanan Rojbin T., hastaneye kaldrlrken, örenci ve öretmelerin, emniyette ifadelerine bavuruldu.

SINIF ARKADAIYLA TARTITI

Alnan bilgiye göre, okulda yaanan ok olay dün öle saatlerinde, merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde meydana geldi. 9uncu snf örencisi Rojbin T., henüz bilinmeyen nedenle 4üncü kattaki snfnda arkadalaryla tartt.

KENDN BOLUA BIRAKTI

Rojbin, arkadalaryla arasnda çkan tartma sonrasnda girdii bunalm sonucu 4. kattaki snflarnn pençeresine çkp, kendini bolua brakt. hbarla okula gelen salk görevlileri, zemine çaklan Rojbinin ar yaral olduunu belirleyip, ilk müdahaleyi burada yapt.

GENç KIZ AIR YARALANDI

Rojbin T., ambulansla Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrld. Tedaviye alnan ve youn bakmda tutulan 14 yandaki lise örencisi Rojbin T.nin hayati tehlikesinin olduu bildirildi. Buarada olay haber alan Rojbinin ailesi ve yaknlar, hastaneye akn ederken, polis olayla ilgili kapsaml soruturma balatt.

ÖRENC VE ÖRETMENLER

Polis olayla ilgili olarak, Rojbinin snf arkadalar bata olmak üzere, öretmenlerinin de ifadesine bavurdu. Tartmayla ilgili olarak, bir çok iddiann gündeme gelmesi de dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git