Okulda intihar girişimi?

Sınıfta arkadaşlarıyla tartışan lise öğrencisi Rojbin, 4'üncü katın penceresinden aşağı atladı. Rojbin ağır yaralanırken, polis öğrenci ve öğretmenlerin ifadesine başvurdu.

Okulda intihar girişimi?

Merkez Yenişehir ilçesinde, lise öğrencisi Rojbin T. (14), 4'üncü kattaki sınıfında arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra pencereden atladı. Ağır yaralanan Rojbin T., hastaneye kaldırılırken, öğrenci ve öğretmelerin, emniyette ifadelerine başvuruldu.

SINIF ARKADAŞIYLA TARTIŞTI

Alınan bilgiye göre, okulda yaşanan şok olay dün öğle saatlerinde, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. 9'uncu sınıf öğrencisi Rojbin T., henüz bilinmeyen nedenle 4'üncü kattaki sınıfında arkadaşlarıyla tartıştı.

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Rojbin, arkadaşlarıyla arasında çıkan tartışma sonrasında girdiği bunalım sonucu 4. kattaki sınıflarının pençeresine çıkıp, kendini boşluğa bıraktı. İhbarla okula gelen sağlık görevlileri, zemine çakılan Rojbin'in ağır yaralı olduğunu belirleyip, ilk müdahaleyi burada yaptı.

GENÇ KIZ AĞIR YARALANDI

Rojbin T., ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan ve yoğun bakımda tutulan 14 yaşındaki lise öğrencisi Rojbin T.'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Buarada olayı haber alan Rojbin'in ailesi ve yakınları, hastaneye akın ederken, polis olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER

Polis olayla ilgili olarak, Rojbin'in sınıf arkadaşları başta olmak üzere, öğretmenlerinin de ifadesine başvurdu. Tartışmayla ilgili olarak, bir çok iddianın gündeme gelmesi de dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz