Onun ismi 'Evet' oldu

Ergani ilçesinde yaşayan Çelik çifti, 16 Nisan'da düzenlenecek olan referanduma dikkat çekmek amacıyla yeni doğan kız çocuklarına "Evet" ismini verdi, AK Parti İlçe Başkanı altın taktı.

Haberler 16.02.2017 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani lçesinde 3 eli Mustafa çelik, resmi nikahl olan ei Songül çelikten 20 gün önce dünya gelen kz çocuuna Evet adn verdi. çelik ailesinin kzlarna Evet adn verdiini örenen AK Parti lçe Bakan ükrü Sayar, bebei ziyaret ederek çeyrek altn takt.

Ergani lçesinin ncehdr Mahallesinde oturan 3 eli ve 8 çocuk babas çiftçi Mustafa çelik, resmi nikahl ei Songül çelikin 20 gün önce dünya getirdii kz çocuuna, Evet adn verdi. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana hayranlk duyduunu ve 16 Nisan günü yaplacak referandumda Evet oyu vereceklerini belirten Muhtafa çelik, herkesin evet demesi için bebeklerine Evet ad verdiklerini ve Cumhurbakanndan i istediini söyledi.

OLUMSUZ ETKLENMEZ

Bebeklerine Evet adn eiyle birlikte verdiklerini belirten Mustafa çelik, Bebein ismini koyarken 16 Nisanda yaplacak seçimi düündük. Nüfus müdürlüüne gittik ve çocuun ismini Evet koyduk. Memurlar ilk önce ardlar. Referandumda Evet oyu vereceimiz için kzmza Evet ismini verdik. Akrabalarmzn tepkisi olumlu yönde oldu. Hepimiz zaten Evet oyu vereceiz. leride çocuumun bu isimden olumsuz etkileneceini düünmüyorum. Bu bize güzel bir hatra olarak kalacak diye konutu.

Anne Songül çelik ise ilk fikrin kendisinden çktn ifade ederek, unlar söyledi: Eime Evet ismini verelim dediimde olumlu karlad. Tayyip Erdoan için bu ismi braktk. Eskiden köyümüzde su, yol yoktu. imdi evimizde çeme var. O yüzden Evet diyoruz.

LçE BAKANI EVET BEBEE çEYREK ALTIN TAKTI

AK Parti Ergani lçe Bakan ükrü Sayan da bugün kzna Evet adn veren çelik ailesini ziyaret etti. Ziyarette Sayar, Evet bebee çeyrek altn takarak, adndan memnuniyet duyduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git