Ortak akılla yöneteceğiz!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan adayı Cevdet Nasıranlı, belediye seçimlerini kazanmaları halinde, "Ortak akılla Kayapınar'ı yöneteceğiz" dedi.

Haberler 15.03.2019 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet ve Kalknma Partisinden (AK Parti) Diyarbakrn Kayapnar Belediye Bakan aday Cevdet Nasranl, beraberinde bir grup partiliyle birlikte UZAY HABER TV ve Diyarbakr Söz Gazetesini ziyaret etti. Burada aratrmac yazar Mehmet Ali Altnda ve UZAY HABER TV ve Diyarbakr Söz Gazetesi Genel yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur ile görüen Nasranl, seçim çalmalarna ilikin açklamalarda bulundu.

HALK MECLSLER, HALK TOPLANTILARI DÜZENLEYECEZ

Belediyede i bana geldikleri taktirde yapacaklar icraatlar halkla birlikte yapacaklarna deinen Nasranl, Biz geldiimizde öncelikle herkesle kucaklaacaz. Bizim bu memlekette hiç kimseyi ötekiletirme gibi bir ansmz yok. biz kucaklayc olacaz. Düüncesi ideolojisi ne olursa olsun herkese eit mesafede olup, hizmeti eit bir ekilde insanlara götürme çabas içerisinde olacaz. Ortak aklla Kayapnar yöneteceiz. Rutin belediye çalmalar dnda, bir semt veya mahalle ile ilgili belediyenin çalmas olduunda o bölgedeki insanlarmzla halk meclisleri, halk toplantlar düzenleyeceiz. vatandalarmzn eklemek istedikleri bir eyler varsa, projeye uygunsa ekleyeceiz. Ortak aklla orada ne çkarsa onu uygulayacaz. Gönül belediyeciliine talip isek, insanlarn gönlüne göre hareket etmemiz lazm dedi.

KEND ELEKTRN ÜRETEN AKILLI BNALAR ÜRETECEZ

lçede kentsel dönüüm ve turizm çalmalaryla ilgili projelerini anlatan Nasranl, öyle konutu:

Kayapnardaki Huzurevleri ve Peyas mahallelerinde yllardr süregelen ciddi skntlar var. Özellikle tapu sorunlar var. Bunlarn çözülebilir noktadaki tapu sorunlarn çözdükten sonra , biz buralara kentsel dönüüm balatmak istiyoruz. Buralarda elektrik sorunlaryla karlayoruz. Kendi elektriini üreten akll binalar üreteceiz. Böylelikle insanlarmz daha ucuza elektrik elde etmi olacak. Huzur ve güven ortamnn devam etmesiyle birlikte Diyarbakr 7. turizm merkezi haline geldi. Diyarbakrn uluslararas tantmyla birlikte, ylda 4-5 milyon turistin gelmesi bekleniyor. Kayapnarda turist gelemsi için bunun çalmalarn yapyoruz. 27 köyümüzde ve mahallelerimizde el dokumas hallarn üretilebildii atölyeler kuracaz. Her köyde bir muhtarlk evi ile bilim evi, kütüphane açacaz. Bütün köylerimizin alt ve üst yap sorunlarn bitirdikten sonra gençlerimizin sosyal faaliyet yürütebilmesi için her köyde futbol sahalar ve çocuk oyun alanlar kuracaz. Sosyal durumu kötü olan vatandalarmza yönelik zaruri gda ihtiyaçlar için ve giyim için 2 maaza kuracaz. Ylda 2 sefer ailelerin üst, ba kyafetlerini bedava karlayacaz. Biz Kayapnar Kayapnarllarla birlikte üreteceiz, birlikte yöneteceiz.

Nasranl ayrca uyuturucuyla mücadele kapsamnda tedavi merkezi kuracaklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git