Park yeri vahşeti!

Otomobil park yeri tartışmasında dehşet yaşandı. İş adamı Sever, işyeri çalışanlarının bıçaklı saldırısı sonucu vahşiçe öldürüldü.

Haberler 03.09.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korkunç olay dün ölen saatlerine doru yaand. adam Mehmet Ali Sever, her zaman olduu gibi tra olmak üzere Merkez Yeniehir lçesindeki Elaz caddesi çamlca mevkiinde, otomobilini park etmek istedi.

ARAçINI BURADAN çEK

Bu srada lokanta çalanlarndan M.çnin uyarsyla karlat. Araçn kaldrlmas istenilen Sever, tra olup hemen çkacan söylemesine ramen, sert kepkiyle karlat. Ksa sürede tartma kavgaya dönütü.

BOAZINDAN BIçAKLANDI

M.ç ve aabeyi C.ç lokantann mutfandan aldklar bçaklarla Severe vurmaya balad. Boazndan ve vücudunun çeitli yerlerinden ar yaraland. Hastaneye kaldrlan Sever tüm müdahalelere ramen kurtarlamad.

Üç çOCUK BABASIYDI

Polis olayla ilgili kapsaml soruturma balatrken, cinayetin faillerinden M.ç polise teslim olurken, aabeyi C.ç ise kaçt. Kaçan ahsn yakalanmasna çallrken, üç çocuk babas Severin yaknlar ise hastaneye akn edip, olaya tepki gösterdi.

DYARBAKIR-Merkez Yeniehir ilçesinde, park yeri tartmasnda dehet yaand. Tra olmak için otomobilini park ettii iyerinin çalanlar tarafndan, boza ve ücudunun çeitli yerlerinden bçaklanarak, öldürüldü. 53 yandaki Mehmet Severin öldürenlerden biri yakalanrken, kaçt. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

OTOMOBLN BURADAN çEK

Alnan bilgiye göre, park yüzünden yaanan korkunç cinayet olay dün ölen saatlerinde, merkez Yeniehir ilçesindeki Elaz Caddesi, çamlca mevkiinde meydana geldi. 53 yandaki Adam Mehmet Sever her zaman olduu gibi, tra olmak için berbere gitmek üzere otomobilini caddenin kenarna park etti.

Hevsel Lokantasnn önüne park edip, Berber dükkanna giren Sever bir anda lokanta çalanlarndan M.çnn uyarsyla karlat. Severden otomobilini park ettii yerden çekmesini istedi. Sever ise trannn biter bitmez hemen çkacan ifade edince, iki taraf arasnda tartma çkt.

BOAZINDAN VE GÖSÜNDEN

M.çnin aabeyi C.çnin de olaya dahil olmas üzerine tartma kavgaya dönütü. ki karde lokantann mutfandan aldklar bçaklarla berber dükkannda bulunan Severe gelii güzel vurmaya balad. Mehmet Ali Sever, boazndan ve vücudunun çeitli yerlerinden ald bçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yld.

MEHMET SEVER KURTARILAMADI

Berber dükkanndakiler ile çevrede bulunan vatandalarn ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Bu srada olay yerinden geçen bir doktorun ilk müdahalesini yapt Sever, ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. Ar ekilde kan kaybeden Sever tedaviye alnd. Ancak, doktorlarn tüm çabasna ramen 53 yandaki Mehmet Sever kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Severin cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere morga kaldrld.

YER çALIANLARINDAN BR

Severin ölüm haberini alan yaknlar hastaneye akn etti. Morgun önünde aile fertleri park yüzünden bir insan böyle vahite öldürülür mü diyerek, sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri çevrede geni çapl önlem almalar dikkat çekerken, Savcnn otopsisi sonras Severin cenazesi aile mensuplar tarafndan alnarak, Dicle ilçesine bal Koru köyünde topraa verildi.

Buarada korkunç cinayetten sonra polis kapsaml soruturma balatrken, M.çnin polise teslim olduu aabeyi C.çnin ise sra kaçt bildirildi. Polis kaçan C.çnin yakalanmasna çalyor.

SEVLEN VE TANINAN BRYD

Evli ve 3 çocuk babas olan Severin Diyarbakrda sevilip saylan, kentin önemli iadamlarndan biri olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git