Park yeri vahşeti!

Otomobil park yeri tartışmasında dehşet yaşandı. İş adamı Sever, işyeri çalışanlarının bıçaklı saldırısı sonucu vahşiçe öldürüldü.

Park yeri vahşeti!

Korkunç olay dün öğlen saatlerine doğru yaşandı. İş adamı Mehmet Ali Sever, her zaman olduğu gibi traş olmak üzere Merkez Yenişehir İlçesindeki Elazığ caddesi Çamlıca mevkiinde, otomobilini park etmek istedi.

ARAÇINI BURADAN ÇEK

Bu sırada lokanta çalışanlarından M.Ç'nin uyarısıyla karşılaştı. "Araçın kaldırılması" istenilen Sever, "traş olup" hemen çıkacağını söylemesine rağmen, sert kepkiyle karşılaştı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü.

BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI

M.Ç ve ağabeyi C.Ç lokantanın mutfağından aldıkları bıçaklarla Sever'e vurmaya başladı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Sever tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI

Polis olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatırken, cinayetin faillerinden M.Ç polise teslim olurken, ağabeyi C.Ç ise kaçtı. Kaçan şahsın yakalanmasına çalışılırken, üç çocuk babası Sever'in yakınları ise hastaneye akın edip, olaya tepki gösterdi.

DİYARBAKIR-Merkez Yenişehir ilçesinde, park yeri tartışmasında dehşet yaşandı. Traş olmak için otomobilini park ettiği işyerinin çalışanları tarafından, bozağı ve ücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak, öldürüldü. 53 yaşındaki Mehmet Sever'in öldürenlerden biri yakalanırken, kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OTOMOBİLİNİ BURADAN ÇEK

Alınan bilgiye göre, "park yüzünden" yaşanan korkunç cinayet olayı dün öğlen saatlerinde, merkez Yenişehir ilçesindeki Elazığ Caddesi, Çamlıca mevkiinde meydana geldi. 53 yaşındaki İş Adamı Mehmet Sever her zaman olduğu gibi, tıraş olmak için berbere gitmek üzere otomobilini caddenin kenarına park etti.

Hevsel Lokantasının önüne park edip, Berber dükkanına giren Sever bir anda lokanta çalışanlarından M.Ç'nın uyarısıyla karşılaştı. Sever'den otomobilini park ettiği yerden çekmesini istedi. Sever ise "traşınının biter bitmez" hemen çıkacağını ifade edince, iki taraf arasında tartışma çıktı.

BOĞAZINDAN VE GÖĞSÜNDEN

M.Ç'nin ağabeyi C.Ç'nin de olaya dahil olması üzerine tartışma kavgaya dönüştü. İki kardeş lokantanın mutfağından aldıkları bıçaklarla berber dükkanında bulunan Sever'e gelişi güzel vurmaya başladı. Mehmet Ali Sever, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

MEHMET SEVER KURTARILAMADI

Berber dükkanındakiler ile çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada olay yerinden geçen bir doktorun ilk müdahalesini yaptığı Sever, ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı şekilde kan kaybeden Sever tedaviye alındı. Ancak, doktorların tüm çabasına rağmen 53 yaşındaki Mehmet Sever kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sever'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

İŞYERİ ÇALIŞANLARINDAN BİRİ

Sever'in ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Morgun önünde aile fertleri "park yüzünden bir insan böyle vahşite öldürülür mü" diyerek, sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri çevrede geniş çaplı önlem almaları dikkat çekerken, Savcının otopsisi sonrası Sever'in cenazesi aile mensupları tarafından alınarak, Dicle ilçesine bağlı Koru köyünde toprağa verildi.

Buarada korkunç cinayetten sonra polis kapsamlı soruşturma başlatırken, M.Ç'nin polise teslim olduğu ağabeyi C.Ç'nin ise sıra kaçtığı bildirildi. Polis kaçan C.Ç'nin yakalanmasına çalışıyor.

SEVİLEN VE TANINAN BİRİYDİ

Evli ve 3 çocuk babası olan Sever’in Diyarbakır’da sevilip sayılan, kentin önemli işadamlarından biri olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz