Parlak Bölge Koordinatörü

AK Parti saflarında uzun yıllardır siyaset yapan ve son Parti'nin MYK kurulu üyesi Alaattin Parlak, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Haberler 26.09.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Alaattin Parlak, Cumhurbakan ve Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann oluruyla, AK Partinin Dou Anadolu Bölge Koorinatörlüü görevine getirildi.

HAS PARTDEN AK PARTYE GEç

2010 ylnda Saadet Partisi Diyarbakr l Bakanl, 2011 ylnda ise HAS Parti Diyarbakr l bakanl görevinde bulunan Parlak, Numan Kurtulmuun AK Partiye geçiinden itibaren, kendisi de AK Parti saflarna katlmt.

PART KADEMELERNDE GÖREV ALDI

2011 tarihinden itibaren Diyarbakrda AK Partinin bir çok kademesinde görev yapan ve bir önceki yerel seçimlerde Balar lçesi Belediye Bakan aday olarak seçimlere giren Parlak, Milletvekili aday adayl ile AK Parti l bakanl adaylar arasnda tercih edilen ilk isimlerden olmutu.

BÖLGE KOORDNATÖRLÜÜNE GELD

Cihannüma Dayanma ve birlii Platformu Dernei (Cihannüma) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Parlak, Ak Partinin son yaplan Olaan kongresinde parti yönetim kurulunu oluturan, Merkez Yürütme Kurulunda ikinci sra yedek olarak gösterildi.

Önceki gün Ak Parti Genel Merkezinin ald karar dorultusunda Parlak, Dou Anadolu Bölge Tekilatlar Koordinatörlüü görevine getirildi.

Ana Sayfaya Git