Pençe harekatında şehit oldu!

Astsubay Çavuş Ethem Demirci Pençe harekatında şehit oldu. Çatışma bölgesinde arama tarama faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Haberler 14.07.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çkan çatmada yaralanan Hava Piyade Astsubay çavu Ethem Demirci kaldrld hastanede kurtarlamayarak ehit oldu. ehit Demircinin naa, memleketi Samsunun Havza ilçesine gönderildi.

EHDN CENAZES

Askeri uçakla Merzifon Havalimanna götürülen ehidin Türk bayrana sarl tabutu, tören mangas tarafndan cenaze aracna konuldu.

Törene ehidin ailesi ve yaknlarnn yan sra Merzifon Kaymakam Gürkan Demirkale, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Bakan Sebahattin Özdemir ile dier protokol üyeleri ve çok sayda vatanda katld. Havza Devlet Hastanesi morguna kaldrlan ehidin naa, ilçede sal günü yaplacak törenin ardndan topraa verilecek.

OPERASYON SÜRÜYOR

Milli Savunma Bakanl (MSB), Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamnda teröristlere ait silahlar ile el yapm patlayc (EYP) yapmnda kullanlan çok miktarda madde ve malzemenin ele geçirildiini bildirdi. Arama tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKKya ait 2 Doçka uçaksavar silah, 2 el bombas ile EYP yapmnda kullanlan çok miktarda patlayc madde ve malzeme ele geçirildi.

Ana Sayfaya Git