Personel almadık!

Büyükşehir Belediyesi "Van Büyükşehir Belediyesine, Belediye Başkan Vekilliği görevlendirilmesinin yapıldığı tarihten bu yana hiçbir şekilde personel alımı yapılmamıştır"

Haberler 16.09.2019 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van Büyükehir Belediyesine, Belediye Bakan Vekillii görevlendirilmesinin yapld tarihten bu yana hiçbir ekilde personel alm yaplmad bildirildi.

Büyükehir Belediyesinden yaplan yazl açklamada, son günlerde, Van Büyükehir Belediyesine personel alm yapld yönünde kamuoyunu yanltan yalan ve yanl bilgilerin verildii belirtildi.

PERSONEL ALIMI YOK

Van Büyükehir Belediyesine, Belediye Bakan Vekillii görevlendirilmesinin yapld tarihten bu yana hiçbir ekilde personel alm yaplmadna iaret edilen açklamada, unlar kaydedildi:

Halihazrda Van Büyükehir Belediyesinin mevcut içi ve memur says itibaryla personel ihtiyac bulunmamaktadr. Bundan sonra da her ne ad altnda olursa olsun, hiçbir personel almnn yaplmayaca ancak zaman içerisinde zorunlu olarak ihtiyaç duyulmas halinde ilan yaplmak suretiyle mevzuat çerçevesinde alm yaplaca, kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git