Plazada kanlı çatışma!

Yenişehirdeki bir Plazada, alacaklılar çatıştı. Aydın İnşaatın sahibi Sedat Aydın öldürülürken, iki kişi de yaralandı.

Haberler 26.06.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde bulunan bir plazdaki inaat bürosunda, iki grup arasnda alacak meselesi nedeniyle çkt iddia edilen tartma, silahl kavgaya dönütü. Olayda Aydn naatn sahibi Sedat Aydn yaamn yitirdi, Gündüz Ta ile ismi örenilemeyen bir kii yaraland. Olayla ilgisi olduklar sanlan iki kii de polis taraffndan gözaltna alnd. Aydn inaat bir süre önce, baz vatandalar tarafndan konutlarnn kendilerine verilmediini ileri sürerek, dolandrclk iddiasnda bulunmutu.

ALACAKLILAR KARILAINCA

Alnan bilgiye göre, olay dün akam saatlerinde merkez Yeniehir ilçesi lise 4. sokaktaki Güne Plazadaki Aydn naata ait büroda meydana geldi. Aralarnda alacak meselesi olan iki grup, plazann giri katnda karlat. Grup arasnda çkan sözlü tartma ksa sürede büyüyerek, silahl kavgaya dönütü.

SLAHLI çATIMA YAANDI

Kavgada kim tarafndan atelendii bilinmeyen tabancadan çkan kurunlara hedef olan Aydn naatn sahibi Sedat Aydn ile Gündüz Ta ve ismi örenilemeyen bir kii yaraland. hbarla olay yerine çok sayda polis ekipleri ve salk görevlileri sevk edildi. Kavgada yaralanan Aydn ve Ta ambulansla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

SEDAT AYDIN KURTARILAMADI

Hastanenin acil servisine kaldrlan yarallardan 38 yandaki Sedat Aydn, burada doktorlarn tüm çabalarna ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. adam Aydnn cenazesi otopsi için hastane morguna kaldrlrken, yaral Gündüz Ta(48) ile smi örenilemeyen kiinin hayati tehlikesinin olmad, tedavisinin ise sürdüü örenildi.

POLS ALARMA GEçT

Özel Harekat Timlerinin yansra Asayi ve Cinayet ube ekipleri bölgede kapsaml güvenlik önlemleri alp, kavga kartklar tespit edilen silahl iki kiiyi gözaltna ald. Siz konusu iki kiinin bir süre plazadann giri ve çklarn tutarak, içeridekileri rehin ald. Polisin müdahalesiyle, rehine olay son buldu.

YÜZLERCE K KAYETç

Buarada Hastanede güvenlik önlemleri artrlrken, olay haber alan Aydn ve Tan yaknlar, Selahaddin Eyyubi Devlet hastanesine akn etti. Saldrda hayatn kaybeden Sedat Aydnla ilgili bir süre önce aralarnda i adam, hkim, savc, avukat, mühendis, öretmen, imam ve dier baz memurlar ile çok sayda vatandan olduu yüzlerce kiinin madur edildiklerini iddia ederek, savcla suç duyurusunda bulunmulard.

Ana Sayfaya Git