Polisi şehit eden terörist hakkında ilk açıklama!

Bir polisi şehit eden DEAŞ'lı terörist hakkında İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan ilk açıklama geldi.

Haberler 15.08.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütü DEAa yönelik operasyonda gözaltna alnan üphelinin, stanbul Emniyet Müdürlüünde bçakla yaralayarak ehit ettii polis memuru Sinan Acar için stanbul Emniyet Müdürlüünde tören düzenlendi.

stanbul Emniyet Müdürlüünün Vatan yerlekesine düzenlenen törene katlan Vali Vasip ahin, Cumhuriyet Basavcs rfan Fidan, Büyükehir Belediye Bakan Kadir Topba, 1. Ordu Komutan Orgeneral Musa Avsever ile Emniyet Müdürü Mustafa çalkan, ehit polisin anne ve babas Gülen-Erdem çifti ile aile fertlerine basal diledi.

Emniyet Müdürü çalkan, sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasnn ardndan yapt konumada, dün saat 22.00 sralarnda stihbarat ube Müdürlüü kadrosundaki polis memuru Sinan Acarn (24) , DEAa yönelik operasyonun ardndan gözaltna alnan ahsn saldrsyla ehit olduunu ifade etti.

Türkiyede tüm güvenlik güçlerinin büyük bir özveriyle ve ehit olma pahasna görev yaptn aktaran çalkan, Gözaltna alnan kii uluslararas alanda aranan bir teröristti. çok önemli bir eylemin engellendiini düünüyoruz. Arkadalarmz bu teröristi yakalad. Önemli bir eylemin önüne geçip engellediler. dedi.

çalkan, ülkenin birlii, bütünlüü için polis ve askerin durmadan çalacan anlatarak, Bilinmelidir ki bu ülkede Sinanlar bitmez. Bu duygu ve düüncelerle ülkemiz için can veren ehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, yaknlarna da sabr diliyorum. Milletimizin ba saolsun, vatan saolsun. ifadesini kulland.

Fatih Müftüsü Vahap Kapcolunun dua etmesinin ardndan ehit polis memuru Acarn cenazesi defnedilmek üzere Bursaya gönderildi.

stanbulda dün DEAa yönelik operasyonda gözaltna alnan üphelinin stanbul Emniyet Müdürlüünde bçakla saldrd polis memuru Sinan Acar ehit olmu, üpheli tabancayla vurularak etkisiz hale getirilmi ve olay yerinde yaamn yitirmiti.

Ana Sayfaya Git