Polisle iftar!

Vali Güzeloğlu, kentin üst düzey yönetici ve Polis teşkilatıyla iftarda bir araya geldi. Güzeloğlu, "mazlumun sığınağı son insanlık kayası olan bir anlayışı temsil etmekteyiz dedi.

Haberler 27.05.2019 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, kentte görev yapan üstdüzey yöneticiler ve Emniyet müdürlüü Mensuplaryla, iftarda bulutu. Renkli ve duygu dolu anlar yaanrken Vali Güzelolu, mazlumun sna son insanlk kayas olan bir anlay temsil etmekteyiz dedi.

ftar programna Güzelolunun yansra, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, 8. Ana Jet Üssü Komutan Tugeneral Ersin Eser, 16. Mekanize Tugay Komutan Tugeneral Mustafa Yaar Arslanhan, Adalet Komisyonu Bakan Ercan Arslan, Cumhuriyet Basavcs Vekili Alper Tunçer, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Baolu ve çok sayda emniyet mensubu katld.

FTAR BULUMASI

l Emniyet Müdürü Tacettin Aslann açl konumas ile balayan iftar program Vali Güzelolunun konumas ile devam etti. Vali Güzelol, konumasna; Mübarek Ramazan aynn bu çok kymetli vaktinde inancmzn çok özel Kadir Gecesini arayacamz son 10 gününde sizlerle birlikte olmaktan birlikte orucumuzu açmaktan Rabbimizin huzurunda manevi bir kardeliimizi bir arada yaamaktan büyük mutluluk duyduunu ifade ederek balad.

MADD VE MANEV

Bir büyük devletsiz. Bugün maddi ve manevi olarak her alanda ve anlamda hamdolsun dünyaya örnek bir seviye ve düzeydeyiz. Öncelikle insanlk ve slam temsil eden, sofrasn açan, elindekini paylaan mazlum ve madura kucak açan, onlara yurt olan bir büyük ahlak temsil etmekteyiz. Nasl ki her birimizin kendi vicdannda ve imannda komusu aç iken tok yatan bizden deildir düsturuna ehadet ediyor ve bunun gereiyle iman ediyorsak biz de devlet olarak brakn aç, açkta olan hayat hakk zorda olanlara, yaam hakk tannmayanlara da kaplarn açan onlara yurt olan mazlumun sna son insanlk kayas olan bir anlay temsil etmekteyiz diyen Vali Güzelolu, bugün 5 milyona yakn savan, ykmn ve yok oluun pençesindeki insanlann bu ülkede hayat ve snacak bir ev bulduunu belirtti.

ÜLKENN DEERLER

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhurbakanmzn ahsnda insanln deerlerini yeniden dünyaya sunduunu ifaden Vali Güzelolu, Hamdolsun bu ülkenin içinde ve dnda bu büyük devlet ve milletin birlik ve beraberliinin ebediyete kadar kararl ve imanl bir ekilde gelimesine ahdetmileri önlemek isteyenler de, bugün manevi olarak bizle birlikte olduuna inandmz bata ehitlerimiz ve onlarla ayn saftaki kahraman gazilerimiz ve bu milletin her bir imanl ferdi ile yok edildi, etkisiz hale getirildi dedi.

EHTLERMZ MRASI

Sözlerine Bina giriinde bizleri ehitlerimizin isimleri karlyor. üphesiz maddi olarak o varlklarda ama manevi olarak ehitler tepesinde her dem bizlerle birlikte ve Fatihalarla. Rabbim tüm ehitlerimizden raz olsun. Meknlar cennet komular Peygamberimiz olsun. Rabbim bizleri de onlara komu eylesin nallah. Hayatn gayesi ve anlam budur. Biz devlet adna bu kararll yaatan, tayan ve bu gücü temsil eden insanlarz. Bugün böylesi alanlar ve binalar ite hamdolsun ükrederek balanlan sofralar ve devletimiz var olsun o duasyla tamamlanan bu anlar ve zamanlar. Bunun kymetini çok iyi bilmemiz lazm. Bu deeri yaatmak ve sonsuza kadar gelitirerek tama kararlln sergilemeliyiz. Bugün bu ülkenin her bir köesi bir huzur ve güven diyar. Diyarbakr Huzurlu. Her biriniz burada olmayan Jandarma Kuvvetlerimiz, Kara kuvvetlerimiz, üphesiz alanda görev yapan korucumuz, istihbarat personelimiz dahil, her birisinin bu imanl duruu ile bugün Diyarbakrn sadece merkezi deil her bir köesi huzur ve güven diyar haline geldi. Rabbim sizlerden raz olsun. diyerek devam etti.

Vali Güzelolu, Bu kararllkla gelecee doru yürüyüümüzde, gelecek her günümüze daha güzel daha gelimi daha kalknm bir ülke olarak erimeyi bizlere nasip eylesin. Bu güzel iftar sofrasnda bizleri buluturan deerli Emniyet Müdürü ve ekibine, emei geçen herkese teekkür ediyorum diyerek sözlerini noktalad.

Konumalarn ardndan çevik Kuvvet ube Müdürlüü Cami mam Cuma Duran n okuduu Kuran- Kerim Tilavetinin ardndan akam ezannn okunmas ile iftar yemei yendi. ftar yemeinin yenmesinin ardndan yemek duas yaplmasnn ardndan program sona erdi.

Ana Sayfaya Git