POMEM PÖH 10 bin Özel harekat polisi alımı sonuçları açıklandı - İşte Eğitim Parkurları

POMEM Özel Harekat sınav sonuççları sorgulama sayfası aktif edildi. Uzun süredir merakla beklenen PÖH sınav sonuçları sorgulama sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz. PÖH sonuçlarına ulaşmak için tc kimliğinizle giriş yapabilirsiniz Geçtiğimiz dönemde yapılan 10 bin özel harekat polis alımı için adaylar parkur, sınav ve mülakat için merakla araştırmaktaydı.

Haberler 11.05.2017 - 13:58 Son Güncelleme : 11.05.2017 - 14:51

POMEM Özel Harekat snav sonuççlar sorgulama sayfas aktif edildi. Uzun süredir merakla beklenen PÖH snav sonuçlar sorgulama sayfasna haberimizden ulaabilirsiniz. Binlerce polis aday, merakla bu günü beklemekteydi. Geçtiimiz dönemde yaplan 10 bin özel harekat polis alm için adaylar parkur, snav ve mülakat için merakla aratrmaktayd. 10 bin kiilik özel harekat polsi almlar için bavuru saysnn geçtiimiz dönemde 220 bini geçtii belirlenmi ve adaylarn meraklar da bir o kadar artmt. Polis Akademisi ve Polis Meslek Eitim Merkezlerine özel harekat polisi yetitirmek üzere alnacak 9 bin erkek ve bin kadn alm için, bu sene rekor bir bavuru yaplmt. Snav ve mülakat geçen örencilerin bölümlere datlaca ve eitimlerine balayaca açklanmt.

PÖH ETM PARKURLARI

Eitimlerin balamas ile birlikte örencilere keskin nianc, pusuya kar koyma, keif, istihbarat, nokta operasyonu, rehine kurtarma operasyonu, koruma, köpek timi, bomba ve su eitimi gibi kesin bilgiler ve uygulama metodlar sunulacak. Eitimlerin son aamasnda ise Özel Harekat polisi seçilen kiiler, 10 kilo srt çantas ile 2 bin 500 metreyi 15 dakikann altnda kat edebilecek, tabanca ve piyade tüfei atlarnda yüzde 50 baar salayacak kapasiteye ulaacak.

POLS AKADEMS pöh ALIMI SONUçLARINI AçIKLADI

Polis Akademi Bakanl son dakika olarak resmi internet sayfasndan açklama yapt. Akademi tarafndan açklana bilgide Özel Harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19. Dönem polis meslek eitimi için Polis Meslek Eitim Merkezlerine alnacak örencileri belirlemek üzere yaplan 19. Dönem POMEM Özel Harekat Snav sonuçlar açklanmtr. Snav sonucunda 10.000 erkek aday Polis Meslek Eitim Merkezlerine planlanmtr.

Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya dier iletiim araçlaryla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliindedir.

Yedek planlamalara ilikin sonuçlar da resmi internet sitemizde açklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya dier iletiim araçlaryla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktr. Bu nedenle snav sonucunda yedek olarak belirlenen adaylarn yaplacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur. denildi.

E-Devlet kaps ifreniz ile PÖH SONUçLARINI ÖRENMEK çN TIKLAYINIZ

Açklanan sonuçlarda baar sralamas adaylarn puanlarna göre nitelendrildi ve en yüksek puandan en aa puana kadar olduu gözlemlendi. POMEM eitimine hazr olduu saptanan 10 bin aday için liste hazrland ve kiierin kimlikleri belirlendi.

EGMde konu ile alakal açklama yapt. Asl kazanan adaylarn POMEMlere geçici kayd srasnda eksik belge getiren, intibak eitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar bavuruda bulunmayan, intibak eitimi srasnda kendi isteiyle eitim merkezinden ayrlan veya ilgili mevzuat gerei POMEM örencisi olamayacaklar salk kurulu raporu ile tespit edilen adaylarn yerine puan srasna göre yedek adaylar çarlacak. Adaylar, snav sonuçlarn Polis Akademisi Bakanlnn http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numaras ve e-devlet ifrelerini girerek örenebilecek.

FETO KIZ ÖRENC YURDU PÖH BÜNYESNE GEçT

Erzurumda 15 Temmuz darbe giriimi akabinde FETO bünyesinde bulunan kz örenci yurdunun Özel Harekat ube Müdürlüüne tahsis edildi. Konu ile alakal geçtiimiz sene açklama yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizolu Polislerimiz de u andan itibaren milletimize ve devletimize burada hizmet vermeye balad. Buradan Büyükehir Belediye Bakanna teekkür ederim. Bu binay batan aaya yeniden yapyorlar. Büyük oranda da tamamland. Böylece bu güzel bina, artk Fetullahç Terör Örgütünün deil, devletine ve milletine hizmet eden polislerimizin mekan olacak. dedi.

BAVURULAR LER TARHE ATILMITI

Polis Akademisi Bakanl 10 Bin Özel Harekat Polisi alm bavurular için geçtimiz sne ekim banda yaplaca belirlenen bavuru tarihini, iileri bir vakite itmiti. Merakl göslerle bekleyen adaylarn da beklemesi o dönemde ir hayli güç olmutu. O dönemde Polis Akademisi Bakanl tarafndan yaplan duyuruya göre bavuru tarihinin erteleme açklamas olarak; Polis Meslek Eitim Merkezlerine Özel Harekat polisi yetitirmek üzere 10.000 erkek örenci aday alnaca ve Polis Akademisi internet sitesinden yaplacak online bavurularn 10 Ekim 2016 balayaca bildirilmitir. Ancak bilgi ilem sisteminde yaanan teknik sorunlar nedeniyle ön bavurular 17 Ekim 2016 tarihine ertelenmitir. Kamuoyuna saygyla duyurulur. belirtildi.

Ana Sayfaya Git