Rıdvan Dilmen'in 'Referandum'a Evet' kampanyasına Arda, Burak, Murat Boz ve Ersin Düzen'den destek!

Ünlü Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada bir video yayınlayarak “Referandum’a ‘Evet’” kampanyası başlattı. Rıdvan Dilmen’in çağrısına Arda Turan, Burak Yılmaz, Murat Boz, Abdülkadir Karagöz ve Ersin Düzen’den destek videoları gecikmedi. Son video Ersin Düzen’den geldi ve kampanya sözlerini noktaladıktan sonra “Acun Ilıcalı sen de var mısın?” diye sordu.

Haberler 25.01.2017 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce TFF Bakanlna aday olacan açklayan eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rdvan Dilmen sosyal medyada Referandum için Evet kampanyas balatt. Bir video paylaarak çarda bulunan Rdvan Dilmen; Vatanmz, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir stiklal Sava. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varm dedi ve Arda sen de var msn diye sordu.

Galatasaraydan Atletico Madride daha sonra da dünyann bir numaral kulüplerinden olan Barcelonaya transfer olan ve gündemden hiç dümeyen ünlü futbolcu Arda Turan da destek videosu yaynlayarak Rdvan Dilmenin çarsna karlk verdi.

Arda Turan, çektii videoda Rdvan hocam çarn aldm. Güçlü bir Türkiye için ben de varm. Burak Ylmaz sen de var msn kardeim? diyerek çinde Beijing Guoanda forma terleten Burak Ylmaza da kampanyaya dahil olma çarsnda bulundu.

ARDADAN BURAKA, BURAKTAN MURAT BOZA

Eski Galatasarayl futbolcu Burak Ylmaz bu çarya Arda kardeim çarn aldm. Güçlü bir Türkiye için ben de varm. Murat Boz kardeim sen de var msn? videosuyla cevap verdi. arkc Murat Boz ise Burak selam, çarn aldm. Güçlü bir Türkiye için ben de varm. Abdülkadir sen de var msn? videosunu paylaarak, arkadana çar yapt. Abdülkadir Karagöz ise ayn ekilde video paylap pas Ersin Düzene att. Ersin Düzen de videoyu çekti ve sonunda Acun Ilcal sen de var msn diyerek Acun Ilcalya çar yapt. imdi Acun Ilcalnn ve birçok ünlünün destek videolar bekleniyor. Bu arada sosyal medyada da tepki ve destek yorumlar geldi.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git