Rabia Naz’a ne oldu? 6 yıldır katiller nerede?

Giresun'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın ölümünün üzerinden 6 yıl geçti. Baba Şaban Vatan, "Artık gereği yapılmalı, katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti” dedi. #RabiaNazaNeOldu

Haberler 12.04.2024 - 15:02 Son Güncelleme : 12.04.2024 - 15:02

Rabia Nazın ölümün aydınlatılması için çağrılar devam ediyor.

Giresunun Eynesil ilçesinde şüpheli biçimde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatanın ölümünün üzerinden geçen 6 yıla rağmen katilleri halen bulunabilmiş değil!

Rabia Naz Vatanın babası Şaban Vatan, yaşanan tüm süreç hakkında konuştu.

YOLUN KENARINA BURAKIP KAçMIŞLARDI; AİLENİN çAĞRILARI SÜRÜYOR

Şaban Vatan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunça Kızımızın artık bu saatten itibaren ruhu huzura kavuşsun. Onun hakkında türlü iftiralar attılar, her türlü yalanı söylediler. Katilleri korumak için bütün vicdansızlığı yaptılar. Artık gereği yapılmalı, katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti ise katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti ise yeni dönem Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç, eğer ki Bu ülke hukuk devletidir diyorsanız katiller yargılanarak hak ettiği cezayı alsın ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA BU OLAYI KONUŞUYOR!

Rabia Naz Vatanın ölümünün altıncı yılında X sosyal medya platformunda #RabiaNazaNeOldu etiketli paylaşımlar yapıldı ve bir kez daha adalet isteği yinelendi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git