Rabia Naz’a ne oldu? 6 yıldır katiller nerede?

Giresun'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın ölümünün üzerinden 6 yıl geçti. Baba Şaban Vatan, "Artık gereği yapılmalı, katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti” dedi. #RabiaNazaNeOldu

Rabia Naz’a ne oldu? 6 yıldır katiller nerede?

Rabia Naz’ın ölümün aydınlatılması için çağrılar devam ediyor.

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli biçimde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın ölümünün üzerinden geçen 6 yıla rağmen katilleri halen bulunabilmiş değil!

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, yaşanan tüm süreç hakkında konuştu.

YOLUN KENARINA BURAKIP KAÇMIŞLARDI; AİLENİN ÇAĞRILARI SÜRÜYOR

Şaban Vatan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a “Kızımızın artık bu saatten itibaren ruhu huzura kavuşsun. Onun hakkında türlü iftiralar attılar, her türlü yalanı söylediler. Katilleri korumak için bütün vicdansızlığı yaptılar. Artık gereği yapılmalı, katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti ise katiller hak ettiği cezayı almalıdır. Bu ülke hukuk devleti ise yeni dönem Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç, eğer ki 'Bu ülke hukuk devletidir’ diyorsanız katiller yargılanarak hak ettiği cezayı alsın"  ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA BU OLAYI KONUŞUYOR!

Rabia Naz Vatan’ın ölümünün altıncı yılında X sosyal medya platformunda “#RabiaNazaNeOldu” etiketli paylaşımlar yapıldı ve bir kez daha adalet isteği yinelendi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz