Referandum'a güvenlik zirvesi

İl Valisi Aksoy, Referandum seçimine dair, mülki idare amirleriyle 'güvenlik' zirvesi yaptı. Seçim seçim sürecinin sağlıklı geçmesi açısından alınacak tedbirler, masaya yatırılarak görüşüldü.

Haberler 16.02.2017 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hüseyin Aksoy, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekletirilecek olan referandum için alnacak güvenlik tedbirlerinin, bölgede gerçekleen kamu yatrmlarnn, vatandaa götürülen eitim, salk, ulam gibi hizmetlerin ele alnaca güvenlik zirvesi yapld.

Toplantya Aksoyun yan sra Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Vali Yardmclar Kürat Güleryüz, Tuba Koal, Sercan Gökdemir ve Mehmet çar Özpolat ile lçe Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen belediye bakan vekilleri ve kaymakamlar katld.

REFERANDUM ZRVES

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekletirilecek olan Anayasa deiiklii referandumu öncesi limizde seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekletirilmesi için alnmas gereken güvenlik tedbirlerinin konuulduu toplantda karlkl görü al veriinde bulunuldu. Toplantda ayrca limizdeki kamu yatrmlarnn durumlar hakknda tespitlerde bulunuldu. Son olarak vatandaa götürülen eitim, salk, ulam gibi hizmetlerin daha iyi sunulmas için yaplmas gereken çalmalar hakknda karlkl görü al veriinde bulunuldu.

Ana Sayfaya Git