Görüş Bildir

Referandum'a güvenlik zirvesi

İl Valisi Aksoy, Referandum seçimine dair, mülki idare amirleriyle 'güvenlik' zirvesi yaptı. Seçim seçim sürecinin sağlıklı geçmesi açısından alınacak tedbirler, masaya yatırılarak görüşüldü.

Referandum'a güvenlik zirvesi

İl Valisi Hüseyin Aksoy, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak güvenlik tedbirlerinin, bölgede gerçekleşen kamu yatırımlarının, vatandaşa götürülen eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerin ele alınacağı "güvenlik" zirvesi yapıldı.

Toplantıya Aksoy'un yan sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Vali Yardımcıları Kürşat Güleryüz, Tuğba Koşal, Sercan Gökdemir ve Mehmet Çağrı Özpolat ile İlçe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen belediye başkan vekilleri ve kaymakamlar katıldı.

REFERANDUM ZİRVESİ

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumu öncesi İlimizde seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için alınması gereken güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca İlimizdeki kamu yatırımlarının durumları hakkında tespitlerde bulunuldu. Son olarak vatandaşa götürülen eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerin daha iyi sunulması için yapılması gereken çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi