Rögarın kapağını arıyor

Mısır satarken, kapağı olmayan rögar çukuruna düşerek ağır yaralanan Ahmet Karakaş, Belediye hakkında şikayette bulunmak için, düştüğü rögarın kapağını arıyor.

Haberler 04.12.2017 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Msr satarken, kapa olmayan rögar çukuruna düerek ar yaralanan Ahmet Karaka, Belediye hakknda ikayette bulunmak için, dütüü rögarn kapan aryor.

Kadn Semt Pazarna her hafta giden Ahmet Karaka, geçen haftada msrlarn sattktan sonra evine dönmek için seyyar arabasn toplad. Pazarn içerisinde ilerleyen Karaka, karndan nakliye arabasnn geldiini görünce yol vermek için geri gelince çevresinde uyar tabelas ve kapa olmayan Büyükehir Belediyesinin DSK Müdürlüüne ait rögar çukuruna dütü. çevredeki pazarclarn yardmyla dütüü yerden çkarlan Karaka, hastaneye kaldrlrken sa omzundan yaraland tespit edildi. 5 kiilik ailesinin geçimini tek bana saladn ve yaad kaza sonras uzun süre çalmamayacan söyleyen Karaka, yetkililerden yardm beklerken, rögar çukurunu kapaksz ve uyar levhas brakmadan açk brakanlar hakknda ikayetçi olmak için karakola gitti.

TEK STEM DÜZENL BR TE çALIMAK

çukura düerek yaralanan 21 yandaki Ahmet Karaka, 11 yldr pazarlarda msr sattn, eve giderken nakliye arabasnn geldiini gördüünü belirterek, öyle dedi: Yol vereyim derken rögar kapann açk olduunu bilmiyordum, içine dütüm. Pazarclarn yardmyla çarlan ambulansla hastaneye kaldrldm. Bu halimle eve bakamyorum. Yaklak 1 ay evde kalmak zorundaym. Kapan etraf açkt, uyarc levha da yoktu. ikayetçi olmak için emniyete gittim. Rögara dütüümü söyledim. Kapan kime ait olduu belli deil dediler. ikayetçi olacam söyledim. Ama ikayetim alnmad. Aratrmam istediler kapan kime ait olduunu örenmek için. Bende kendilerine tespit için sizin imkannz var dedim. Ama onlar bana sen msrcsn bilirsin kime ait olduunu dediler. Ben de kime ait olduunu örenmek için aratryorum. Daha sonra tespiti durumunda gidip ikayetçi olacam. Tek isteim düzenli bir ite çalmak ve aileme destek olmaktr.

çOCUKLARIM çN HASTANEYE BLE YATAMIYORUZ

Anne Lamiya Karaka ise, hasta olduunu ve imkanszlklardan dolay bir ey yapamadn dile getirdi. Anne Karaka, öyle dedi: Her gün ine kullanyorum. Umudum u an i yapamaz durumda olan olumdu. Ben çocuklarm için hastaneye bile yatamyorum. Hastaneye gidersem çocuklarm evde tek kalacak. Durumumuz da yok. Hep böyle devam ediyor. Maam yok. Eim resmi nikah yapmad için maata alamyorum. 5 kii yayoruz. Bazen yemek yiyoruz, bazen de yiyemiyoruz. Vakflara yazyorum ama oradan da 2 veya 3 ayda bir 200 TL alyoruz. Durumumuz iyi deil yardm yaplrsa iyi olur.

Ana Sayfaya Git