Sıcak temas

Tunceli'de EYP'nin patladığı alanda inceleme yapan güvenlik güçlerine ateş açan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Yaralı ve can kaybı olmayan çatışma sonrası teröristlerin kaçış güzergahları tanklar ile ateş altına alındı.

Haberler 05.06.2017 - 03:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelinin Nazmiye ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasnda ksa süreli çatma yaand bildirildi.

Tunceli Valilii tarafndan yaplan açklamada, Nazmiye ilçesi mülki snrlar içerisinde bulunan baz istasyonunun bulunduu bölgeye yakn bir mevkide, terör örgütleri tarafndan döendii deerlendirilen EYP küçükba hayvanlarn basmas sonucu infilak ettii olayla ilgili yürütülen çalmalar kapsamnda, bahse konu bölgeye olay yeri inceleme ekipleri ve bomba uzmanlar sevk edilmitir. Olay bölgesinde gerekli çalmalarn yapan güvenlik güçlerimize terör örgütü mensuplarnca saldr giriimi olmu, güvenlik güçlerimizin annda karlk vermesiyle ksa süreli çatma yaanmtr denildi.

Terör örgütü mensuplarnn ate açt bölge ve tahmini kaç güzergahlarnn tank atlar ile ate altna alnd da belirtilen açklamada, bölgede terörist unsurlarn bulunmasna ve etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonun devam ettii kaydedildi.

Ana Sayfaya Git