Sağlık merkezleri dezenfekte edildi

Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile kurulan 10 kişilik özel ekip, yeni tip korona virüs ile mücadelede dezenfekte çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Haberler 19.03.2020 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, Türkiyedeki vaka saysnn sürekli olarak artt yeni tip korona virüs ile mücadelede dezenfekte çalmalarn youn ekilde devam ettiriyor. Bu kez ilçedeki salk merkezleri dezenfekte edildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan oluturulan 10 kiilik özel ekip, kurum ve kurulularn yan sra vatandalarn temas kurduu ve hizmet ald iletmeleri de virüs riskine dezenfekte ederek temizliyor. lçe merkezi ve krsal bölgelerde bulunan 30 aile sal merkezi ve salk kurulular titiz bir ekilde ilaçlanarak dezenfekte edildi. Gün boyu etkili olan saanak yaa ramen hz kesmeyen ekiplerin dezenfekte ettii kurumlarda ayrca vatandalara uyarlar yapld.

MLLETMZE HZMET ETMEKLE MÜKELLEFZ

Balar Belediyesinin yeni tip korona virüs ile mücadelede ald kararlar ve gerçekletirdii çalmalar vatandalarn takdirini toplad. Vatandalarn baarl çalmalarndan dolay teekkür ettii Bakan Beyolu, Milletimizin emanetini tayoruz ve milletimize kar görevimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ulaabildiimiz tüm kurum ve kurulular dezenfekte etmeye çalyoruz. Salk çalanlarmzn vatandalarmza fedakar bir ekilde hizmet verdii salk kurulularn ve salk merkezlerini dezenfekte ettik. Dezenfekte çalmalarmz kararl bir ekilde devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git