Saadeti bıraktı

Saadet Partisinden Çüngüş Belediye Başkanı seçilen Başkan Akmeşe, 6 meclis üyesiyle partiyle yollarını ayırdı. Bağımsız olarak görevini yürüteceğini Akmeşe açıklarken, kulislerde AK Parti'ye geçiş yapacağı konuşuluyor.

Haberler 04.12.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çüngü lçe Belediye Bakan Ali Suat Akmee, Saadet Partisinden istifa etti.

Akmee yapt açklamada, 31 Mart 2019daki yerel seçimlerde ald yüzde 52lik oyla belediye bakan seçildiini anmsatarak, Gördüüm lüzum üzerine Saadet Partisinden ayrlma karar aldm. Görevimi bamsz olarak sürdüreceim. Gayem halka eit ekilde güzel hizmetler sunmak. ifadesini kulland.

HZMET ETMEK çN

Belediye meclis üyesi 6 kiinin de SPden istifa ettiini belirten Akmee, onlarn da bamsz olarak görevlerini sürdüreceklerini kaydetti. Akmee, öyle konutu:

çok kymetli Aziz çüngülü hemerilerim 31 Mart 2019 seçimleri için beni zmirden davet edip, kymetli oylarnzla 5 partinin katlm olduu belediye bakanl seçimlerinde Saadet Partisinden %52 oyla belediye bakan ve Meclis üyeliinde ise 6 üye arkadam seçerek destek oldunuz sizlere minnettarm. Ben sizlere hizmet etmek için elimden geldiince çalmaya gayret ediyorum biliyorum ilçemizin mahallelerimizin çok sorunlar var.

PARTDEN STFA KARARI

Sevgili hemerilerim benim tek derdim sizlere, çüngüe hizmet etmektir bunuda tarafsz ve adil bir ekilde uygulamaktr sizler kendinizi düünürken konu komuyu ve 12 bin nüfusu da lütfen düünün emanetiniz emin ellerdedir ben sizler için buradaym sizlerin de sabrla anlay göstermenizi istirham ediyorum. Bugün Meclis üyeleri arkadalarmla görüüp Saadet Partisinden istifa etme karar aldk bundan böyle görevimizi bamsz olarak yürüteceimizi sizlerle paylamak isterim hepinize sevgi ve sayglarm sunarken Allah hepimizin yar ve yardmcs olsun.

AK PARTYE GEçECEK DDASI

Öte yandan, Akmee seçimlerden hemen sonra youn bir ekilde partisinden istifa edip Ak Partiye geçecei konuuluyordu. Akmeenin istifas sonras kulislerde AK Partiye katlaca iddialar sklarken, önümüzdeki günlerde Parti Genel Merkezine davet edilmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git