Sabah Namazında Kudüs İçin Dua!

HÜDA PAR tarafından organize edilen program kapsamında sabah namazında bir araya gelen vatandaşlar Kudüs için dua etti.

Haberler 17.12.2017 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Diyarbakr Gençlik Kollar Bakanl tarafndan organize edilen Kudüs için dua vakti program kapsamnda sabah namaznda bir araya gelen vatandalar Kudüs için dua ettiler.

ULU CAMDE SABAH NAMAZI

Merkez Sur ilçesinde bulunan slamn 5inci Haremi erifi olan Ulu Camiinde gerçekleen dua programna HÜDA PAR Genel dare Kurulu Üyesi Vedat Turgut, HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan eyhmus Tanrkulu, Gençlik Kollar Genel Bakan lyas Kaya, l Gençlik Kollar Bakan Yasin Dursun, ilçe bakanlar, sivil toplum kuruluu temsilcisi ve çok sayda vatanda katld.

Katlmclar, Ulu Cami mam Hatibi Osman Yamurun kldrd sabah namaznn ardndan ellerini semaya kaldrarak Kudüs için dua ettiler.

Programn ardndan katlmclara çorba ikramnda bulunuldu. Programn sonunda hatra fotoraf çekildi.

KUDÜS çN DUA EDLD

Yapm olduklar program hakknda açklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakr Gençlik Kollar Bakan Yasin Dursun, Kudüsün özgürlüü için ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazr olduklarn belirtti.

Dursun, Diyarbakr merkez ve merkez ilçeleri, tara ilçeleri dahil Bugün Kudüs için duada bulualm çars yaptk. Hakikaten sabah namaz kalabalk olursa, Müslüman kardelerimiz, gençlerimiz sabah namaznda buluup dualarn yaparlarsa, dier vakitlerde ve Cuma namaznda nasl kalabalk oluuyorsa sabah namaznda da o gibi kalabalk oluursa inallah Allah-u Tel bu bereket ile bu kalabalk vesilesiyle dualarmz kabul eder. Malumunuz ABD ve ibirlikçileri Kudüsü siyonist çetenin sözde bakenti ilan ettiler. Kudüs ümmetin bakentidir, Kudüs hepimizin bakentidir. Sadece Filistinli kardelerimizin deil, bütün ümmetin bakentidir. Filistinli kardelerimize dua ettik, onlarn özgürlüü için, Müslümanlarn bir araya gelmesi için, Müslümanlarn ümmet olabilmesi için ellerimizi Rabbimize açp dua ettik. dedi.

Dursun, son olarak istasyon meydannda HÜDA PAR öncülüünde sivil toplum kurulularnn desteiyle yarn gerçekletirilecek mitinge katlm çars yapt.

Öte yandan Ergani, çnar, Bismil, Silvan ve çermik ilçelerinde de Kudüs için dua vakti programa çerçevesinde sabah namaznda bir araya gelindii örenildi.

Ana Sayfaya Git