Satıcı; saldırı siyasi olabilir

Silahlı saldırıda yaralanan Başkan Yardımcısı Satıcı: Kimse ile alacak-verecek sorunum yok.

Haberler 19.11.2016 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda önceki gün silahl saldrda ayandan yaralanan Balar Belediye Bakan Yardmcs Murat Satc, kimse ile alacak-verecek sorunu olmadn, siyaset yapt için olayn siyasi de, ahsi de olabileceini ve bunun da soruturma sonunda ortaya çkacan söyledi.

Merkez Kayapnar lçesi 75 Metrelik yolda önceki gece bir kafeden çkp aracna bindii srada yannda duran baka bir araçtan kendisine ate açlmas sonucu yaralanan Balar Belediyesi Bakan Yardmcs Murat Satca yaplan saldryla ilgili soruturma sürüyor.

SATICIDAN DDALARA CEVAP

Saldr ann anlatan Satc, aracnn kapsn açt srada baka bir aracn gelip yannda durduunu ve silah gördüü anda kendini aracn içine attn söyledi. Satc, 4 el ate açld, 1 kurun sa bacama isabet etti, 2 kurun da sol bacamdan syrd dedi. Saldrdan sonra kendisini evinde ziyaret eden polisin, 2 kiinin fotorafn gösterdiini de söyleyen Belediye Bakan Yardmcs Murat Satc, Bana ate edenleri görmedim. Bunu polise de söyledim. Benim kimse ile alacak verecek sorunum yoktur. Siyaset yaptm için olay siyasi de, ahsi de olabilir. Bu da soruturma sonunda ortaya çkacaktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git