'Seçim bitince ittifak da bitti'

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında konuştu.

Haberler 05.07.2018 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaollu, haftalk basn toplants düzenledi. Karamollaolu, ttifak olarak yerel seçimler ve parlamentoda nasl bir karar alacaksnz? sorusuna Seçim bitince ittifak da bitti yantn verdi.

Balgattaki parti genel merkezinde basn açklamas yapan Karamollaollu, 24 Haziran seçimlerinden sonra zamlar dönemi baladn daha önce hatrlatt konular yeniden hatrlatma ihtiyac duyduunu dile getirerek unlar söyledi:

Durum daha da kötüleiyor. Unutmayn ki ayarn bozduunuz kantar gün gelir sizi de tartar.

Ülke bu kadar kötü durumdayken birileri de yerel seçimlerin erken yaplmas gerektiini döylüyor. Akl tutulmas. Muhalefetin bu oyuna gelmemesi lazm. Bu anayasa deiikliini gerektirir.

Türkiyeyi bu kadar skntya sokmak kime ne fayda salar? Yerel seçimler erkene alnmas hangi sorunu çözer?

ALLAH AKIL FKR VERSN

Muhalefet de buna balklama atlyor. Biz de varz diyor. Aferin, madalya takmak lazm.

Her zaman dediimiz gibi, ayn duay yapyoruz: Allah bütün siyasetçilere akl fikir versin.

SEçM BTNCE TTFAK BTT

Karamollaolu, ttifak olarak yerel seçimler ve parlamentoda nasl bir karar alacaksnz? Bir araya gelecek misiniz? sorusuna u yant verdi:

ttifak genel seçimlerle ilgiliydi. Seçim bitince ittifak bitti. Bizim birlikte oluturduumuz fikir kuvvetler ayrl için olmutu. Bunun için her zaman hazrz. Ama mahalli seçimler ayrdr. Bu orada yaplacak seçimlerle ilgili yaplacak konudur. Bir ittifak sözkonusu olduunu düünmüyorum.

Ayrca Karamollaolu CHP listesinden giren milletvekillerinin istifas olacak m? sorusuna verdii yantta Bu isimler veya baka isimler zaman gelince ortaya çkar. Bekleyin biraz, görürsünüz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git