Seçim günü üç şehirde basın merkezi kurulacak

BYEGM tarafından Ankara, İstanbul ve Diyarbakır'da açılacak merkezlerde, yerli ve yabancı basın mensupları seçimleri takip edebilecek

Haberler 20.06.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basn Yayn ve Enformasyon Genel Müdürlüünce (BYEGM), 24 Haziranda Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimini takip etmek isteyen basn mensuplar için Ankara, stanbul ve Diyarbakrda basn merkezi kurulacak.

BYEGMden yaplan yazl açklamaya göre, 24 Haziranda Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimini takip etmek isteyen yerli ve yabanc basn mensuplarnn mesleki faaliyetlerini en iyi ekilde yürütebilmeleri için Ankara, stanbul ve Diyarbakrda birer basn merkezi oluturulacak.

SEçM MERKEZ

Basn merkezleri, BYEGM tarafndan verilen sar basn kart sahibi yerli ve yerleik uluslararas basn mensuplar ile seçimleri izlemek üzere yurt dndan gelen ve BYEGM tarafndan akredite edilen geçici akreditasyon kart sahibi uluslararas basn mensuplarnn kullanmna açk olarak hizmet verecek.

Seçim sonuçlarna dair veriler, Anadolu Ajans tarafndan salanacak. Basn mensuplarna belirli bir düzen ve sra dahilinde canl yayn yapma imkan sunulacak.

Basn merkezleri seçim günü saat 10.00dan itibaren hizmete açk olacak.

Ana Sayfaya Git