Şehit aileleri ve gaziler, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuyor

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz: "Bürokratlara karşı tehditkar açıklama yapan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız"

Haberler 18.10.2021 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Temmuz Demokrasi ehitleri, Gazileri ve Terör Madurlar Dernei Genel Bakan Abbas Gündüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolu hakknda bürokratlara kar yapt açklamalardan dolay suç duyurusunda bulunacaklarn söyledi. Klçdaroluna tepki gösteren Gündüz, Klçdarolu bürokratlara yönelik yapm olduu tehditkar açklama ile suçun en büyüünü ilemitir dedi.

SUç DUYURUSUNDA BULUNDU

Klçdaroluna Türkiyenin erefli bürokratlarndan elini çek diye seslenen 15 Temmuz Demokrasi ehitleri, Gazileri ve Terör Madurlar Dernei Genel Bakan Abbas Gündüz, Suç üzerine suç ileyen Kemal Klçdarolu bugün bürokratlara yönelik yapm olduu tehditkar bir açklama ile suçun en büyüünü ilemitir. Devletin ve milletin hizmetinde olan yöneticilerimizi, bürokratlarmz tehdit ederek, suçlayarak, sistemi eletirerek görev banda bulunan vatan evlatlarna hakaret etmitir. Gecesini gündüzüne katarak çalan bürokratlarmza kar hadsizce siyasi terbiye, edep d açklamasyla Kemal Klçdarolu bir kez daha tiyatro oynamaya kalkmtr. CHPnin banda bulunan Kemal Klçdarolu devletin masum çalkan bürokratlarna tehdit savurmak senin haddin deildir. Sen Kandilin güdümüne girmisin, sen FETÖnün kuyruuna taklmsn. Vatan hainlerinin algsnn peinden komaya devam edeceine, PKK terör örgütüne ses çkartamazken devletin memuruna kafa tutmaya ne hakkn ne de haddin vardr. Kandilden sana talimat verenlere, haber gönderenlere de kafa tutan bir açklama yapman gerekirken ipe sapa gelmeyen açklamalarn ancak sana ve senin yandalarna yakr. Yapm olduun bu mesnetsiz açklamadan dolay seni ve senin gibilerini knyoruz. Senin tehdit edecein birileri varsa onlar bürokratlarmz deildir. Partinin içinde olan yandalar PKK terör örgütüne kar açklama yapmalsn ama sizde ne o yürek ne de o karakter var. Suçlular översin, devletin bürokratlarna parmak sallamak senin haddine deildir. Bu yaptnz çirkin açklama için sizi bu milletin asil evlatlar affetmeyecektir dedi.

GÜNDEM DETRMEK

Kemal Klçdarolu hakknda yapt açklamadan dolay suç duyurusunda bulunacaklarn söyleyen Gündüz, Gündemi deitirmek için devletin memurlarn tehdit etmek siyasi ahlaka smayan bir davrantr. Bürokratlarmza kar yaptn u tehdit dolu açklamann onda birini Kandile, PKK terör örgütüne, Pensilvanyada bulunan FETÖ elebana ve vatan haini dümanlarmza yapabilseydin. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün CHPsine yakmayan açklamalarda bulunmak partine de ihanettir. Devletimizin görevli memurlarna hakaret etmenizi defalarca knyoruz, sizi asil Türk milleti, ehit ve gazi ailelerimiz asla affetmeyecektir. Ayrca Klçdarolu hakknda suç duyurusunda bulunacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git