Şenol Göka 2014'te göreve gelmişti! TRT Genel Müdürlüğü'nden istifa etti

TRT Genel Müdürü Şenol Göka, görevinden son dakika istifa ettiğini açıkladı. Şu sıralar herkes TRT Genel Müdürü Şenol Göka'nın istifa nedenini merak ediyor. Şenol Göka konu ile alakalı bir de istifasını sunduğu ve istifasında yazanların da açıklandığı basına sızdı

Haberler 12.05.2017 - 20:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRT Genel Müdürü enol Göka, görevinden son dakika istifa ettiini açklad. u sralar herkes TRT Genel Müdürü enol Gökann istifa nedenini merak ediyor. enol Göka konu ile alakal bir de istifasn sunduu ve istifasnda yazanlarn da açkland basna szd TRT Genel Müdürü enol Gökann istifa dilekçesinde Gördüü lüzum üezerien istifa ediyorumdedii gözlemlendi. Peki enol Gökann istifasnda esas neden neydi? enol Gökann yerine TRT Genl Müdürlüüne kim gelecek? te detaylar.

ENOL GÖKA STFA ETT

Ekim 2014den bu yana TRT Genel Müdürlüü görevini sürdüren Gökann Gördüüm lüzum üzerine istifa ediyorum diyerek bir dilekçe verdii örenildi. stifann perde arkasnda ise TRTde görevli 2 kadn daire bakannn olduu bildirildi. Ankara Radyosundan TRT Genel Müdürlüüne Göka tarafndan getirilen bu 2 daire bakannn, hükümetçe görevden alnmasnn istendii, ancak Gökann bu talebe direndii örenildi. Sürtüme üzerine, Göka da istifasn verdi.

GEçC OLARAK ERKAN DURDU GELD

Gökann yerine atama yaplncaya kadar, TRT Genel Müdürlüüne en kdemli genel müdür yardmcs olan Erkan Durdu vekalet edecek. Durdu, eski Babakan yardmcs Bülent Arnç döneminde TRTde Genel Müdür yardmcs olmutu.

2014 YIINDA ATANMITI

TRT Genel Müdürlüü için uzun bir süredir enol Göka, brahim Eren ile TRT haber Dairesi Bakan Nasuhi Güngör isimleri geçiyordu. TRT1 resmi Twitter hesabndan yaplan açklamada enol Gökann TRT Genel Müdürü olarak atand açkland.

enol Gökann atamasna ilikin karar Resmi Gazetede de yaymland.

ENAL GÖKA KMDR?

1986 senesinden günümüze TRTde hizmet vermekte olan enol Göka, Denizli Lisesinin 1979 yl mezunlarndandr. Marmara Üniversitesimezunu olan enol Göka, Basn Yayn Yüksek Okulunun Radyo-Televizyon bölümünden diplomasn almtr.

2014 ylnn Haziran aynda TRT Genel Müdür Yardmcl görevine getirilen enol Göka, TRT Radyo Dairesi Bakan olarak da kuruma uzun yllar hizmet etmitir. Ayn zamanda kitap yazar olarak da tannan Göka u ana kadar yaynclk sektörüne yönelik 4 kitap kaleme almtr.

enol Göka kitaplar:

nsan ve Mekan - Bir bütünün iki farkl görüntüsü

Her Halde nsan

Radyo Olmal

Ana Sayfaya Git