Sider tanıtımı yapıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, PKK’ye işaret ederek, örgütün hem tarihe hem de insanlara kıydığını söyledi.

Haberler 05.03.2017 - 12:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur adamlar ve Toptanclar Dernei (SDER) tarafndan AK Parti Genel Bakan Yardmcs Cevdet Ylmaz ve Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoyun katlmyla Sur Toptanclar Sitesi Cazibe Merkezi toplants gerçekleti.

Dün düzenlenen projenin tantm toplantsna, Ylmazn yansra, Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ve çok sayda dernek üyesi katld. Toplantda konuan AK Parti Genel Bakan Yardmcs Cevdet Ylmaz, Sur aslnda Diyarbakrn kalbidir. Eski Diyarbakr dediimiz veya tarihi Diyarbakr dediimiz mekan. Maalesef burada hem insanmza hem de tarihimize kydlar. Bir daha bunlarn yaanmayacan temenni ediyoruz. Bir taraftan da bunlar hiçbir zaman unutmamalyz. Unutmamalyz ki bir daha yaanmasn. dedi.

PROJENN TANITIMI

Projenin tantmn yapan SDER Bakan ükran Ylmaz, projeye ilikin bilgiler vererek kentte yaplacak olan yeni Sur toptanclar sitesini tantt. Ylmaz Sur toptanclar için yaptmz Cazibe merkezi projemiz tamamland. Allah nasip ederse, birkaç ay içinde talep toplamaya balayacaz. Bundan önce Sur nasld, projemiz hayata geçerse neler olacak. Bu projeyi hayata geçirebilirsek, 5-7 bin kiilik bir istihdam salanacak. Diyarbakr gibi yllarca terörün, paralelin zulmünde kalan bir ehir olarak. Tabi ki bütün yaralar saramayz. Fakat elimizden geldiince bir merhem oluruz. dedi.

Ana Sayfaya Git