Görüş Bildir

Sider tanıtımı yapıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, PKK’ye işaret ederek, örgütün hem tarihe hem de insanlara kıydığını söyledi.

Sider tanıtımı yapıldı

Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımıyla Sur Toptancılar Sitesi Cazibe Merkezi toplantısı gerçekleşti.

Dün düzenlenen projenin tanıtım toplantısına, Yılmaz'ın yansıra, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sur aslında Diyarbakır’ın kalbidir. Eski Diyarbakır dediğimiz veya tarihi Diyarbakır dediğimiz mekan. Maalesef burada hem insanımıza hem de tarihimize kıydılar. Bir daha bunların yaşanmayacağını temenni ediyoruz. Bir taraftan da bunları hiçbir zaman unutmamalıyız. Unutmamalıyız ki bir daha yaşanmasın." dedi.

PROJENİN TANITIMI

Projenin tanıtımını yapan SİDER Başkanı Şükran Yılmaz, projeye ilişkin bilgiler vererek kentte yapılacak olan yeni Sur toptancılar sitesini tanıttı. Yılmaz "Sur toptancıları için yaptığımız Cazibe merkezi projemiz tamamlandı. Allah nasip ederse, birkaç ay içinde talep toplamaya başlayacağız. Bundan önce Sur nasıldı, projemiz hayata geçerse neler olacak. Bu projeyi hayata geçirebilirsek, 5-7 bin kişilik bir istihdam sağlanacak. Diyarbakır gibi yıllarca terörün, paralelin zulmünde kalan bir şehir olarak. Tabi ki bütün yaraları saramayız. Fakat elimizden geldiğince bir merhem oluruz."  dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi